3 314    4    0  

Liste over hva som kan komme som uforutsette utgifter?

 137     0
Noen som er en "liste" over hva som kan komme som uforutsette utgifter? Evt budsjetter?

Vet at dette kanskje ikke hører hjemme her Tongue
Signatur

   #1
 346     0
Neste post jeg ville satt opp er innmåling av murene etter at de er ferdige. Hos meg krever i alle fall kommunen dette, og det kostet det samme som utstikking.

Andre ting som kanskje ikke er med:
-Anleggsbidrag. Der lærte jeg et nytt ord da regningen dumpet ned i postkassen.
-Søppelcontainer. Ikke nødvendig, men du verden så praktisk.
-Bidrag til dugnad i nabolaget  Smile Hadde ikke helt tenkt på dette.

Det jeg kommer på i farten Wink
   #3
 346     0
Det er et privat opparbeidet byggefelt, og e-verket har satt opp el-anlegg (stor boks) hvor alle hus kobler seg til. Her kom det en regning på min adel av anlegget, 11000 kr.

Det er mange elektrikere her på forumet, de kan kanskje bidra litt her, for som sagt lærte jeg et nytt ord da jeg fikk regningen  Smile
   #4
 52     0
For vår del var budsjettsprekken utgraving og planering av tomta. Dette var også den posten som vi anså som mest usikker. Tomta er ganske skrå, og vi hadde faktisk ikke anelse om vi ville støte på leire eller bare stein..  Vi støtte på masse leire og måtte ha ekstra graving og ekstra tilkjøring av masser.. Trur det blei en sprekk på nærmere 100k..  En ukes arbeid. Her under kommer også graving til privat vannbrønn.

Ellers vil jeg anbefale det med container, evnt bortkjøring av søppel (da bil med henger, det koster på fyllinga vs bil uten henger).