#31
 543     Asker     0
Har hatt Gjensidige i alle år. Har hatt e1 vannskade og 7 bil tyverier. Det "lengste og mest trøblete" oppgjøret jeg hadde var når bilen ble stjålet i påsken for mange år siden. Da klarte de ikke å skaffe en leie/lånebil på tre dager oppe i Trysil. Bilen ble funnet 2 uker senere med brekt dørlås og knust tennigslås. En flott bulk hadde de fått laget også... Lånebilen hadde jeg helt til bilen var ferdig på verkstedet.

Vannskade hjemme i fellesferien. Stengte vannet og ringte Gjensidige. Fikk beskjed om å ta kontakt med hvilken som helst rørlegger som kunne fikse lekkasjen kjappest og når det passet meg. Takstmann kom dagen etter og bevitnet reperasjonen til rørleggeren og ba han sende faktura til han.

Har sjekket pris med IF ( inkl amcar rabatt ) Storebrand, Tennant, DNB og Vesta i flere år. Alle skryter av at de skal gi meg et knakandes godt tilbud som overgår Gjensidige. Ingen har klart å gi meg noen som helst å hoppe i taket for. Har fått noen tilbud som er noen skarve kroner billigere, men gidder ikke å skifte når jeg vet hva Gjensidige står for! Når det bare er for en 100 lapp eller to.

Betaler ca 26.000,- i året for 4 biler, 2 båter og huset, samt ungene og livsforsikring og en utvidet løsøre forsikring.
Signatur

   #32
 21 485     Enebolig     0
Jeg har også valgt Gjensidige. Fant ikke noe særlig å spare andre steder, evt hadde de ikke de forsikringene jeg ville ha. Og det er viktig i disse ta tre, betal for to tidene.

Uføreforsikringen gidder jeg aldri å bytte tror jeg, altfor mye papirer  Grin
   #33
 173     Nord-Trøndelag     0
Har  gode priser hos DnB NOR Forsikring, er totalkunde der, både jeg privat og konsernet jeg jobber i. 

Kan desverre ikke si noe om skadeoppgjør, da jeg ikke har hatt noen.
Signatur
   #34
 5 389     0
Eg har foretatt ein liten forspørselserunde på forsikring:
Vårt forsikringsomfang (dekning i parantes): 2 hus (ca. 7 mill ), 2 innbo (a 1 mill), 7 andre bygg (2,5 mill) , 2 bilar (ein med kasko, ein utan), 3 traktorar og ulykkesforsikring 1 person, sted: Vestlandet på "landet"
12000 i egenadeler på alt, normal standard, men over 1000m² bruttoareal totalt.

Traktorane og ulykkesforsikring utgjer ca. kr. 2300 i forsikring pr. år, bilane utgjer ca. 6000,-
Så i praksis kostar husforsikringane med innbo kr. 8300 i året hvis eg vel Nemi., dvs 720 kr/år pr. million kroner i dekningsomfang.
Det synes eg er iallefall ikkje alt for dyrt.

Oversikt:

  • Nemi forsikring: 16604,-(vurderer å skifte til desse)

  • Frende ca. 19000,- (bruker dei i dag)

  • Trygvesta ca 23000,-

  • Codan villle ikkje forsikre pga. det var for mykje bygingsmasse  ???

  • Storebrand ville ikkje gje tilbud når dei hørde eg hadde Frende og høyrde prisen som eg hadde CoolEg trudde ikkje forskjellane var så store.
Nokon som har vore borti Nemi forsikring og har erfaring fra dei?
   #35
 413     kløfta     0

Jeg tapte i og for seg ikke saken. Dette var en liten filleting og skyldspørsmålet var helt klart. Selskapet drev med uthaling av tiden, var umulige å få tak i på telefon og de svarene jeg fikk på skriftlige spørsmål var ikke svar på spørsmål. De var like gærne mot mitt selskap. Det var derfor jeg tok kontakt selv. De vant, jeg gadd ikke lage styr utav et par tusenlapper og så lenge jeg ikke fikk bonustap spiller det ingen rolle.
og det er så uvanlig liksom hos andre forsikringsselskaper??
dette er jo regel nr 1 hos forsikringsselskap, nekt, uthal tid, nekt igjen, uthal tid, vente til motpart blir drit lei.