#11
 5 188     Østlandet     0
Gratulerer!
Det som er skjult under bakkenivå ødelegger ihvertfall ikke for utsikten til noen naboer så dette burde vært plankekjøring, men det er alltid noen tullinger som blir misunnelig og prøver å sette kjepper i hjulene for andre.
Signatur

  (trådstarter)
   #12
 26     østlandet     1
Er så enig så enig, men her har jeg vært veldig heldig. Ingen har klagd og alle har hatt den meningen at garasje må man jo ha så det har vært fint. Får håpe det holder seg i graveperioden også..... ::) ::)
   #14
 775     Konnerud i Drammen     0Men som du er inne på mht Røkke, så må det være unntak, men det er kanskje bare for slike som han..... ::)


Jeg tror IKKE at Røkke får ting noe enklere enn andre, tvert imot så har han sagt seg villig til å betale for en gang og sykkesti på Konglungen, noe han sikkert velger å gjøre for å unngå negativ publisitet for at han bygger hus i Konglungen.leste på nettet for en god stund siden at han bare låner penger til asker kommune så de skulle få litt fortgang i den gang og sykkelveien,ihvertfall deler av den. som selvsagt er til glede for røkke..

drømmer selv om underjordisk garasje, så lurer på det samme som han over her Wink
Signatur
  (trådstarter)
   #15
 26     østlandet     1
Jeg leste i teknisk forskrift at bebyggelse som ikke overstiger 0.5 m i gjennomsnitt, ikke er med i areale målt i BYA. Dette satte jeg ned på papir og sendte som en endring til allerede sendt søknad. I forkant av dette hadde jeg en hyggelig samtale med ansvarlig person i kommunen og dette gikk da greit. Grin Grin :D
   #17
 907     OSLO     0
Så lenge tre sider er under bakken kan det per definisjon ikke telle med i BYA. Det eneste som kan stoppe noe slikt er hvis kommunen også har begrensninger i BRA, men Asker kommune (hvor Røkke bor) har f.eks ikke det. Man ser ganske mye av det i og rundt Oslo, hvor folk gjerne har fått bygge garasje under naboens plen. Da har naboen ofte hatt et litt bratt og ubrukelig hageområde, som den nye etableringen har fått bygge garasje på mot at det lages en fin plen oppå.

   #18
 5 412     Langhus     0
Chrgt, tråden er fra 2011 og peekaboo72 har ikke vært aktiv på forumet siden 2013 så det kan tenkes du ikke får noe svar...
Signatur