4 753    6    0  

Bytte bank?

 9     Vestlandet     0
Er det noen av dere som har byttet bank når dere gikk inn i planleggingen av å bygge hus?
Evnt hvorfor gjorde dere det?

Vi vurderer å bytte bank. Synest ikke kundeservicen er den aller beste i vår lokale bank. Hvordan går vi frem når vi eventuelt går til andre banker?

   #1
 470     Eide på Nordmøre     0
Vi bytta bank ett år før vi starta prosessen med tilbygg. Vi brukte tjenesten Min Rente som fant beste bank for oss (Nordea) der renta ble godt og vel 1% lavere enn banken vi hadde (SB1 SMN). Megleren i Min Rente og Nordea sin rådgiver tok hånd om det praktiske, det eneste jeg måtte gjøre var å signere papirene og sende kopi av passene våre.

Bankene belønner ikke kundene for å være lojale år etter år, men de belønner til en viss grad at du er totalkunde med flere engasjement. I Nordea måtte jeg ha 5 engasjement for å bli Fordel+ kunde, i praksis ble det lønnskonto, sparekonto, nettbank, boliglån og billån. Ingen krav om at forsikring måtte flyttes.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 9     Vestlandet     0
Nordea har vi hørt mange som er fornøyd medog de har spart penger på å bytte til dem. Vi får sjekke det ut!:)

Tusen takk for svar!!
   #4
 141     Egersund     0
Jeg har nordea nå. 3,4 % rente, 85 % belånt.. Smile Veldig fornøyd foreløpig!
   #6
 1 519     Oslo     0
Muligens trenger man kundeservice i en planleggings- og byggefase, men når lånet skal tikke og gå år etter år så koker det ned til rentevilkårene stort sett. Jeg har ikke snakket med en kunderådgiver i banken vedr boliglån (eller særlig annet for den saks skyld) på 10 år utover rent praktiske opplsyninger ifm med låneopptak.

I disse tider er Statens Pensjonskasse og Husbanken uslålige på rentevilkår for de som har tilgang til slikt gjennom jobben.