6,472    4    0  

Hva FrodeS prøver å rekke før jul

 10,486     Akershus     0
Kjelleren er klar for innflytting, men jeg er langt fra ferdig for det.


Jeg legger lista litt lavt, siden tida til jul går fort, og jeg egentlig er litt lei av å bygge akkurat nå. Jeg blir også avhengig av å stå ute og kappe en del materialer og sånt, så det avhenger litt av været og hvor grei naboen er med å låne ut garasjen (dårlig unnskyldning, naboen har fra før av sagt ja til DETTE, så hun er ikke av den vanskelige typen)
Dette er hva som skal gjøres, hvor langt jeg kommer får tida vise :

Prosjekt teknisk.

Dette bør være realistisk:
-Teknisk rom isoleres og kles på vegger og gulv. Antakelig panel på veggene og vinyl eller liknende på gulvet.
-Røropplegg gås over. Jeg er i gang med kaldtvannet, mens varmtvannet "henger og slenger" med litt stokker i løse lufta osv.
-Få fart på gulvvarmen, høyst sannsynlig drevet av en 1500 watt / 20 liter varmtvannstank jeg har liggende


Videre fremgang, som jeg ikke har helt trua på å rekke før jul, men kanskje får til allikevel, hvis jeg får nok tid og stunder:

-Koble opp ventilasjonsanlegget. Alt ligger klart, det må bare gjøres.

-Ferdigstille varmeanlegget. Peisinnsats Kratki Zuzia 10kw, 750 liter dalatank, XHCC styring og masse isolasjon fra Bettum står klart til montering. Et lass koblinger og rør, en viftekonvektor og 6 radiatorer ligger også klart.


Ingenting av dette er det noen umiddelbar hast med, så det kommer ikke til å bli prioritert enormt høyt, men jeg håper å få litt tid til å "pusle" litt.

Bilder kommer nok.
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 10,486     Akershus     0
Prosjekt #2 :

Hekk

En nabo var så grei at han kappet ned trærne i tomtegrensa. Noen sto inne på vår tomt, noen på hans tomt. Han har ingen glede av å kappe dem ned, men påsto det skulle bygges garasje (jeg har godkjent bygget, men søknaden er avslått).


Anyway, så har vi fått mer innsyn enn vi liker, og siden noen venner ville fjerne hekken mot naboen, så prøver vi å overta den.

Det er alltid interessant å se hvor fort en ellers fin hage kan forvandles til byggeplass når man setter i gang med egen gravemaskin.

Hva FrodeS prøver å rekke før jul - 1.jpg - frodes
Hva FrodeS prøver å rekke før jul - 2.jpg - frodes
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 10,486     Akershus     0
Ca. 0%...

Inspektøren er ikke glad i kveldsjobbing i kjelleren, og tida har liksom gått med til mye annet, som sløving og en uke på Lanzarote. Jeg har knapt åpnet døra til teknisk rom etter at vi flytta inn i kjelleren. Jeg har bare sjekket et par ganger, men det er dessverre ikke noe som har gjort seg selv.
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 10,486     Akershus     0
Var det noen som sa hvilken jul?


Såvidt i gang med å pusle til litt med varmesystemet nå Smile
Manifolden henger på veggen (eh.. på stenderverket, resten av veggen er ikke der ennå), og alle rørene opp fra gulvet er tilpasset og satt på plass.

Får vel finnet meg et mer egnet sted for videre oppdateringer.
Signatur