77    3    0  

Gresstrimmer med enkel mating av tråd

 90     Bergen     0
Jeg plages med at tråden på min Partner gresstrimmer stadig kiler seg og at jeg må løfte smellen ut for å dra ut tråd. På hytta har jeg en flott Honda gresstrimmer. Fin sak, men også der er det styr med innlegg av tråd ( kutter av en tråd som trekkes tvert gjennom «navet» slik at den blir to-trådet.

Så da kommer spørsmålet: Hvilken gresstrimmer har enkle, driftssikre systemer for mating av tråd? Den må være bensindrevet.

   #1
 1 241     klippdalen     0
jeg har en bensintrimmer (stiga) den mater tråd ved at jeg dunker den i bakken mens den har full gass Smile super lettvint. den har aldri kilt seg, men er litt snørrete å legge i ny tråd de første gangene.

har også en megabillig ryobi batteritrimmer til småjobber. snella på den har en knapp for å mate ut tråd.
har ikke kommi så langt at jeg har måtte bytte tråd enda, men tror at jeg må kjøpe ny snelle med tråd i.


regner i grunn med at du kan kjøpe ny spole til den du har? slik at du får en enklere spole å håndtere?
   #2
 66     0
Har Rybio kombinert batteri/230V som fungerer veldig bra. Har slike faste kuttere i tillegg til snella som jeg stort sett bruker i kratt. Føler snellen er ganske dryg og har kun hatt problem med denne i krattet da trådene hekter seg i litt tykke ugress stenger, derav jeg kjøpte de faste bladene (i plast). Disse kommer ikke helt inntil kanten langs plen, så du trenger begge alt etter hva som klippes.