1 584    5    5  

Problemer med høytrykkspyler

 7 690     Bærum     4
Så var tiden kommet for å ta frem høytrykkspyleren. Jeg har en Nilfisk som fungerte ok da jeg tok den inn i høst. Når jeg nå starter den opp går pumpen kontinuelig selv når jeg ikke spyler. I tillegg er det kun svakt trykk. Noen som har vært borte i lignende? Det lekker ikke noe vann fra maskinen. Antar det er en bryter som stopper pumpen når trykket blir for høyt. Det som er rart er at spyletrykket i tillegg er svakt når jeg spyler. Antar det er noe som har satt seg i løpet av vinteren. Noen ideer?

HSt
   #1
 25 802     Lillestrøm kommune     0
Sett den i av posisjon og trykk på pistolen, er dette trykket du får ? Trolig har pumpa satt seg så trykket du får er inngangstrykket fra ledningsnettet.
   #2
 3 542     1
Hvis du har ca samme Nilfisk som jeg har så har muligens en eller flere av ventilene satt seg. På min er det tre stk på pumpa og jeg har hatt problemer med at en eller to har hengt seg opp. Da virker den nesten som en bilmotor som går på tre sylindre. Går og bråker men gir bare lav effekt. På min ble slangen bare liggende å riste noe kolossalt. Åpnet og byttet ventilene og vaskeren var like god etterpå.