240    8    0  

Tilbehør til Kärcher høytrykksvasker

 38     0
Noen som har mye erfaring med tilbehøret til Kärcher sine høytrykksvaskere?

Har behov for å rense takrenna, den er 5 meter over bakken, og jeg er ikke veldig glad i stigen. Det som hadde vært en mulighet er å kjøpe teleskoplanse (https://www.google.com/amp/s/www.kaercher.com/no/tilbehoer/tilbehoer-hoeytrykkspylere/straaleroer/teleskoplanse-26423470.amp.html) og feste underspylingsrør (https://www.google.com/amp/s/www.kaercher.com/no/tilbehoer/tilbehoer-hoeytrykkspylere/straaleroer/underspylingsroer-26388170.amp.html) på denne, men går det an?

Alternativet er vel takrennesettet (https://www.kaercher.com/no/tilbehoer/tilbehoer-hoeytrykkspylere/spesielle-bruksomraader/roer-og-takrennerengjoeringssett-26422400.html), men her må jeg vel fortsatt klatre opp. Noen som har god erfaring med dette?

TSt
   #1
 7 524     0
Forstår ikke annet enn at det må bli fryktelig grisete på denne måten. Må jo vaske hele fasaden etterpå tror jeg. Få med en venn og en plastbøtte med en rem eller taustump i så går det fort når en fester denne i stigen. Jeg pleier å starte ved nedløpet. Da pleier vannet og renne unna og en kan bare samle opp det som ligger igjen.
   #2
 767     0
det 2 første alternativene dine passer nok sammen ja. er vanlig karcher kobling på dysa på teleskoplansen.

har teleskoplanse selv, og den er helt genial til den årlige husvasken, samt vindusvask mm.  
Er tung å bruke, men sparer mye tid kontra å klatre opp og ned i stige.

Har ikke prøvd sammen med underspylingsrøret, men kanskje til neste vår Smile
HSt
   #3
 25 503     Lillestrøm kommune     0
Har forlenger skaftet for vask av fasade med kost, bruker den med gardena overgang uten høytrykksvaskeren. Spyleslangen har jeg også men aldri bruk takrenne tilkoblingen. Som andre sier må dette bli grisete. Er bøyd tupp på langt sugemunnstykke til vannsuger noe som kunne fungert?
   #4
 767     0
høytrykkspyler alltid takrenner jeg. har som sagt ikke prøvd med forlenger osv, så bruker bare stige. men blir ikke noe gris av det. begynner i en ende å blåser bortover. får jo ikke fjernet belegget i takrenne med bare spyleslange.
HSt
   #5
 25 503     Lillestrøm kommune     0
Spyleslangen i takrenne mekanismen deres har i allefall ikke noe jet stråle som blåser ting ut av renna, jeg ser for meg at suppa renner over kanten derfor min bekymring for at dette blir grisete.
   #6
 767     0
Sikkert ett godt poeng. er vell litt sånn kjekt å ha greie den der kanskje.

Har 10m opp til møne, så derfor jeg kjøpte den lansen. sparer mye tid på husvasken. men takrennene er jo ikke så høyt oppe da heldigvis Smile

godt tips til ts må uansett være å koble i fra nedløpsrøret før man setter i gang. en del møkk vil nødvendigvis komme ned røret uansett metode.
TSt
   #7
 7 524     0
Det er ofte ikke noe lett å koble ifra nedløpsrør men er jo mulig å få til hvis en bygger de om litt første gangen. Derfor vi gjerne vil ha alt ut av rennen og ikke spyle det ned i avløpet som er den eneste måten jeg kan tro at noen får til dette på uten at det blir grisete utenfor. Ellers er ikke alltid høytrykksvasker det beste en kan benytte. Har en skiferheller og spyler disse vil de begynne å gro igjen mye fortere enn tidligere hvis en ikke tar på noe middel til slutt, dette fordi alle porer er åpnet opp av vaskeren slik at det er masse nye plasser til å begynne å gro i på nytt.

  (trådstarter)
   #8
 38     0
Søkte litt på det, og det ser ut som en del firmaer baserer seg på støvsuging fremfor spyling. Høres jo ut som det kan være en god ide