281    7    1  

Easy access 903g2

 1     1
Hvordan får man låsetappen å holde seg inne etter døren er låst opp? 
Man må jo være hardhendt for at den skal holde seg inne , ingen muligheta for å programere den , så at når låsen er åpnet kan den holde seg inne ? 
Ka skjer hvis man har det travelt , går ut å bare skyver døra igjen etter seg ? Joda , låsetappen er ute å låsetappen går i dørkarm = store hakk 😠 
Nei driten skal vekk , har fått nok av den . Anbefales ikke til noen !

   #1
 749     0
Presse ned håndtaket på innsiden, da skal låsetappen gå inn. Og bli der til du lukker døren.
   #2
 21     Oslo     0
Jeg hadde EasyAccess Fingerprint, men....det ble kortvarig glede. Slarkete og billige greier. -Ikke kjøp!
Signatur
   #3
 137     0
har hatt denne låsen i over 2 år på inngangsdøra til vaskerommet, og er fremdeles meget godt fornøyd med den.
HSt
   #6
 17 062     Sørum     0
Med Doorman virker det som noen sliter med ujevn evt stor avstand til karm (lås/slutstykke) er det et tilsvarende problem med denne låstypen ? (I praksis da ofte et problem med dør/karm)
   #7
 235     0
Har hatt 2 slike låser (i ulike hus). De har blitt brukt meget hardt. Måtte bytte låsekasse på den ene etter en stund, på den andre måtte jeg bytte da det var feil på ny enhet. Samme problem som trådstarter på begge, tappen gikk ikke inn. Var ingen problem å få tilsendt nye låskasser. Da fungerte begge, for tappen skal gå inn og holdes der når du tar ned dørhåndtaket.

Bortsett fra det har låsene fungert upåklagelig, som nevnt med mye og hard bruk. De har en mye enklere konstruksjon enn Yale - vil tro det er mindre som kan gå galt. Men Yale låsen er jo smartere. Riktignok får man til Easy access en BT modul som muliggjør fjernåpning via mobil eller ringeklokke. Vet ikke om easy access er like sensitiv i forhold til avstand karm som Yale, men jeg har ikke hatt slike utfordringer. Finnes også foringstykker for å bygge ut.