HSt
   #21
 36,577     Lillestrøm kommune     0
De må lime med ikke vannfast lim ? Det var så unaturlig at en treramme skulle åpne seg slik så derfor jeg lurte på om ting var i annet materiale

   #22
 5,432     Akershus     0
Finner ikke igjen mulighet for å bestille direkte fra nettbutikk hos Nordan, de var jo konkurransedyktige forrige gang jeg sjekket verandadør. Via Windoornet er de nå nesten like dyre som Gilje og Uldal.

Mens Skallevold skal ha ca kr.6000,- for en verandadør, må man opp i rundt kr. 9000,- fra de andre leverandørene. Regner med at det er forskjellen mellom øst-europeisk og norsk produksjon. Når man ser bildene fra kaffekannes vinduer er ikke prisforskjellen noe å lure på, her blir det norsk til høyere pris.

Hvor i landet bor du, kaffekanne?
   #23
 4,619     Sørlandet     0
Har både uldal og skallevold her hjemme. Om ikke det har skjedd noe på produksjonsmåten de siste årene er jeg fornøyd med skallevold. Men uldal er litt mer forsegjort syns jeg. Litt mer fancy i profilene etc. oppleves likt på vinduene syns jeg. 

Utover det så har jeg sett mye stygt av billige vinduer og mange med forskjellig hvitfarge på vindu og foring. Er sikkert mye bra men når man skal ta jobben og betale for både listverk og foring og kanskje maler så er det fort å spare seg til fant. 
   #24
 5,432     Akershus     0
Har både uldal og skallevold her hjemme. Om ikke det har skjedd noe på produksjonsmåten de siste årene er jeg fornøyd med skallevold. Men uldal er litt mer forsegjort syns jeg.

Når er de fra Skallevold produsert? Jeg regner jo med at de tidligere har hatt produksjon her hjemme, men nå virker det som alt utenom salgsapparat er i Polen. Veldig spesielt at de var så å si på øret identisk med prisene til Sparevinduet, skulle nesten tro det var samme firmaet.
   #25
 4,619     Sørlandet     0
2016 er disse fra. Levarøndøren har siden byttet til uldal da visstnok uldal ønsket ett lager på sørlandet.

Har også ei skyvedør fra skallevold. Denne syns jeg er noe enkel sammenlignet med nordan skyvedøra til ei jeg kjenner men så er prisdifferisnsen omtrent 45.000,- også da😅


Jeg tror det er mange merker som blir pumpet ut fra samme fabrikk. Jeg handler ikke om det ikke er NDVK sertifisert.