296    10    0  

Hvor finner man vinduer med tynne rammer

 6     0
Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i slike vinduer som vist på bildene.

Ser at de fleste nye bedriftsbygg har slike vinduer med tynne rammer, men jeg kan altså ikke finne dette hos noen av vindusleverandørene på nett. Er det såpass dyrt at det kun er forbeholdt bedrifter enn så lenge?
Hvor finner man vinduer med tynne rammer - Vinduer.png - Nimmy

HSt
   #2
 31 980     Lillestrøm kommune     0
Alu profil leverandør hos glassmester e.l evt fasade entreprenører
   #3
 5 592     Akershus     0
Dette er spesialsydd i hvert enkelt tilfelle.

ingen vindusleverandører som jobber mot privatmarkedet har dette i sortimentet sitt. Egne firmaer dette her.

Ingen som nekter deg å gjøre det, men dette tror jeg det for lite penger i for at de som er proffe på dette gidder å ta i det.


Signatur
   #4
 167     0
Alu er mer og mer populært i private boliger og vi samarbeider med flere glassmestere som gjerne tar på seg slike jobber. Jeg tror ikke det skal være vanskelig å få noen til å gjøre en slik monteringsjobb, men det koster, da installasjon av aluminiumsvinduer er mer krevende enn feks trevinduer. (vil ikke anbefale DIY)
Reynaers Slimline og Schüco Seamless er eksempler på aluprofiler av det slanke slaget Smile Vi kan for øvrig levere begge.
Signatur
   #5
 3 420     0
Nå er vel vinduer kuldebroer i seg selv, men klarer man å isolere aluminiumsrammer slik at de kommer noen som helst i nærheten av en treramme? Eller vil rammene utgjøre en "fire-felts kuldebro"? Aluminium er jo en svært god varme (/kulde)-leder!

(For å sette det på spissen: Hvis jeg fester et termometer på alu-vindusramma på innsiden, en iskald vinterdag, i hvor stor grad vil termometeret vise ute-temperaturen istedetfor innetemperaturen? Laughing
HSt
   #6
 31 980     Lillestrøm kommune     0
Det er nok delvis brutte profiler så de som klemmer på glasset ute er ikke nødvendigvis profilen inne.

   #7
 3 420     0
Ville nok tro det... Gjennomgående alu-profiler ville være en katastrofe, isolasjonsmessig. Spørsmålet er likevel hvor godt de klarer å holde inner- og ytterdel termisk separert. På et termografi av et tradisjonelt trehus ser du som regel stendere av tre ganske klart som kuldebroer, og treverk er en "uendelig" mye bedre isolator enn aluminium!

   #8
 167     0
Tek 17 kravene (U-max 0.8 ) om nødvendig
Signatur
HSt
   #9
 31 980     Lillestrøm kommune     0
På jobb har vi hel aluminium vinduer fra ca '89 fra Schucho og det er ikke så ille, og det har skjedd mye på årene siden det. Så de som kan faget får det til.
  (trådstarter)
   #10
 6     0
Glemte følge opp her.
Spurte entrepenør om han kunne finne noe, og fikk dette tilbudet fra H-vindu
Tror det ble en mellomting, men vinduene er ikke klare før 3 november.

Følger opp igjen etter monteringHvor finner man vinduer med tynne rammer - 94F183AB-6A1F-4E20-BB65-2A1F10DB5803.jpeg - Nimmy