86 502    86    17  

Kjøpe dør og vinduer fra utenlandske leverandører

 123     1
Hei, er det noen som har erfaring med å handle vinduer og dører fra utlandet, Finland,sverige eller Danmark, hvilket kvalitets inntrykk, brukervenlighet osv har dere på disse.

   #1
 266     Øst Finnmark     0
De erfaringene jeg har med finske vinduer (siden jeg har vært der en del) er at vi de har rare løsninger sånn som stort mellomrom mellom glassene med stag imellom delene. Og i mange tilfeller åpnes vinduet inn i rommet. Det er nu i allefall ikke noe jeg vil satse på, finske vinduer. Mye av dette skyldes nok at de har andre klimatiske forhold enn Norge. Inn i de dype finske skoger der det ikke blåser så mye men er super-svinkalt minus 40-50 kuldegrader om vinteren med tørr stillestående luft... Da er det barske greier å ta sauna i 120 varmegrader for så springe ut å rulle seg naken i snøen i 45 minusgrader...
   #2
 3 714     Ringerike     1
Bra isoleringsevne i de Finske vinduene men de er både håpløse å vaske og bruke med dette stagsysetemet.

Har Polske vinduer i garasjen og der er det ikke tenkt mye på teknisk oppbygging  Wink Låste med ute en gang og det var bare å dytte inn skrutrekker og vri om..... Dessuten er det fritt inn for vann med påfølgende råteproblemer hvis de er værutsatt montert.
Signatur
   #3
 84     Øst Finnmark     0
Vet at mange velger bort finske vindu på husleveranser fra Finland. Nærmeste nabo av meg har fått sine materialer levert fra Finland. Han fikk norske H-vinduet levert fra Finland til langt bedre pris en hva norske forhandlere kunne gi...
Signatur
   #4
 743     Nordland     1

Hei, er det noen som har erfaring med å handle vinduer og dører fra utlandet, Finland,sverige eller Danmark, hvilket kvalitets inntrykk, brukervenlighet osv har dere på disse.

Vi brukte Swedoor som leverandør av dører og vinduer på forrige storprosjekt vi hadde på jobb. Vinduene var forsåvidt greie nok, men dørene derimot. Vi snakker rundt 80 dører, spesialbestilt etter slagrettning, brannklasse, lydklasse, høyde, bredde, samt med og uten ferdig-foringer. Var borti absolutt alle slags feil du kan tenke deg. Og da mener jeg ALLE. De klarte til og med å sende oss en dør med høyde på 2150mm. Helt utrolig. Vi kommer ikke til å bruke Swedoor igjen.
  (trådstarter)
   #5
 123     0
Mye intersann lesning her, hva med produkter fra Danmark, var det kipa de heter.
   #6
 39     0
Noen som har erfaring med å bestille vinduer direkte fra Danmark?

Har dere noen linker til billige forhandlere?
taz
   #7
 3 840     Haugesund     0
www.Jysk.dk er det samme som www.nvk.nu og www.jysk.se
www.kipa.dk

Bestillte fra nvk, da det utgjevnet seg med frakt, kontra DK priser.

Bruk søkefunksjonen, og lenkesamlingen  Wink
Signatur

slt
   #8
 699     0
Har dere noen linker til billige forhandlere?

Gunsti, BB, og Net2.

Når jeg reiser til Danmark tar jeg gjerne en titt i 2-3 av kundeavisene til noen av de største kjedene.
Eks,  Silvan, Bauhaus, XL-byg, Stark, 10-4, Jem&fix mfl.
Alltid noen gode tilbud, ofte vinduer/dører.

Bestillte fra nvk, da det utgjevnet seg med frakt, kontra DK priser

Når det gjelder bestilling fra Danmark har jeg kommet til samme konklusjon som Taz
   #9
 13     1
For meg er det norsk som gjelder. Fekk utrolig bra pris frå Lussand vinduer, ut frå pris liste fekk eg over 84000 i avslag på 31 vinduer og 2 veranda dører.  Fraktfritt og. For meg ser det ut som prisen ligger godt under nvk.Markedet i norge er begynt å dabbe av så produsentene går ned kraftigt på pris for å opprette holde produksjonen. Dessuten er det greiere med reklamasjon og sånt viss du handler i lokalt/innenlands.
   #10
 22 346     Akershus     0
Når du kjøper så mange vinduer så skal du ha stort avslag. Listeprisen er virkelig villedende. Min erfaring er at hvis du kjøper feks tre like vinduer får man mye avslag.