130    4    0  

Lage skyvevindu til utestue

 263     0
Hei, har nettopp bygget tak over deler av terrassen og merker at vi skulle hatt en vegg som skjermer for nordavinden. Jeg ønsker å ha ett skyvevindu i denne veggen og lurer på om noen har en lur måte å lage dette selv på? Ser for meg å lage 3 vindusrammer med lexanruter (evt glass) med spor til hvert av vinduene så jeg kan skyve alle til en side eller åpne ett og ett felt, men er litt usikker på hvordan  jeg skal lage selve skyveløsningen på en måte som gjør at vinduene glir sånn noenlunde greit. 

Mål: b=230cm, h=80-100cm. Veggtykkelse 98mm

HSt
   #1
 29 886     Lillestrøm kommune     0
Vi som har vokst opp med skyvedører i overskap på kjøkken har lært at dette er oppgave for proffe løsninger. Finn deg en leverandør som leverer noe du kan leve med.
   #2
 1 039     Rogaland     0
Hei, har nettopp bygget tak over deler av terrassen og merker at vi skulle hatt en vegg som skjermer for nordavinden. Jeg ønsker å ha ett skyvevindu i denne veggen og lurer på om noen har en lur måte å lage dette selv på? Ser for meg å lage 3 vindusrammer med lexanruter (evt glass) med spor til hvert av vinduene så jeg kan skyve alle til en side eller åpne ett og ett felt, men er litt usikker på hvordan jeg skal lage selve skyveløsningen på en måte som gjør at vinduene glir sånn noenlunde greit.

Mål: b=230cm, h=80-100cm. Veggtykkelse 98mm

PMMA er kunstig glass.

Lexan er PC ikke brukendes til glass da det mangler UV beskyttelse og vil bøye seg.

Noen har UV coating da, men vær obs før du kjøper.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 263     0
Takker for svar.
Ser ut som det er å få kjøpt ferdige løsninger til en overkommelig penge så da blir nok det.