132    9    0  

Lås til verandadør

 9     0
Kan man sette inn lås-sylinder i verandadør selv? Har en dør som jeg ønsker å kunne låse opp fra utsiden, da den brukes som inngang flere ganger i uken... Har funnet nettbutikker som selger sylinder, men kan man, og klarer man, å sette dette inn selv? 

   #1
 178     Oslo     0
Det er mange typer verandadører. Noen er ment for sylinder både ute og inne, andre ikke i det hele tatt.

Et bilde av døra med eksisterende lås hadde vært fint så de som kan noe om dette her kan uttale seg hadde vært fint.
   #6
 3 759     0
Ikke bare kjøp første og beste låssylinder. Gå til en plass der du får lagt om sylinderen så du får samme nøkkel i alle låsene. Mine fire på hytta og to hjemme er like. Kjempegodt å slippe mange forskjellige.
   #7
 1 020     Nordpolen     0
Ikke bestandig rett fram med verandadør og sylinder, gå til en låssmed og få rette deler, og som nevnt over legg om slik at du får samme nøkkel på alt.

   #8
 4 860     NITTEDAL     0
Legg merke til at håndtaket bærer logoen til H-vinduet og låsesylinderen som er avbildet i mitt innlegg er tilpasset verandadører fra denne produsenten. Det står hvilken tykkelse på døren den er beregnet for, ta mål og se om det er tilsvarende, resten burde være enkelt.
  (trådstarter)
   #9
 9     0
Takk for svar, dere! Jeg ha rmplt og det virker som om H-vinduet sin sylinder skal passe, som lenket over her. Jeg har bestilt og skal prøve meg på å sette den inn..

Det med like nøkler er sikkert et lurt tips, men jeg har Yale doorman på hoveddøren, så det er ikke en relevant problemstilling for meg.