9 405    8    17  

Noe som har erfaring med Jonas vinduer

 136     Romsdal     6
Jeg kom over en annonse på facebook fra en kar som kaller seg jonasvinduer www.jonasvinduer.com han er fra Litauen og viser masse bilder på sin hjemmeside.

Jeg sendte en forespørsel på de vinduene jeg trenger for mitt prosjekt, og ble meget overasket over prisnivået på vinduene inkl frakt og Mva

De bruker Gealan profiler i vinduene, jeg fikk pris på 3 lags vinduer, Gealan S9000 profiler antrasitt inn/ute, totalt nesten 90 kvm med vinduer, 5 store skyvdører, han opplyser også at siden vinduen var så stor, og jeg skulle ha sikkerhetsglass, så var det behov for 6mm sikkerhetsglass.

Han virker meget seriøs, svarer meget hurtig å presist på det jeg spør om, tilbudet, informasjon og tegninger virker også meget seriøst.

Men, kjenner at jeg ikke helt greier å stole på slike karer, har spurt om han har refferanser som jeg kan kontakte osv.

Er det noen her inne som har erfaring fra denne karen??

lax
   #1
 33     1
Personlig ville jeg aldri tatt sjansen på å handle fra noen andre enn de kjente norske kvalitetsmerkene. Da er du ihvertfall sikker på at kvaliteten er på plass samt at du er sikret tilgang til reservedeler og oppfølgning i 30 år framover.
  (trådstarter)
   #2
 136     Romsdal     1
Hmm, du mener at tyske Gealan profiler ikke er bra?? han leverer også Schuco alu systemer

Jeg vurderer å bestille fra denne karen, men skal spandere på meg et besøk til fabrikken om det blir til at jeg bestiller
   #3
 16     Oslo     3
Jonas leverte avtalt produkt til avtalt tid og pris hos oss. Fem vinduer, et par fast-karm, et med frostet glass. Alt stemte, og jeg er meget fornøyd. Hurtig kommunikasjon.

Ingen norske leverandører var i nærheten på pris.
   #4
 1     Oslo     0
Hvor store prisforskjeller snakker vi om? Prosentvis. Har selv sett annonsen på finn.no. Men er alltid skeptisk til utenlands handling. Vurderer selv kjøp av Velux takvinduer, men evt bruke norsk håndverker. Noen som har erfaringer? Er selskapet MVA reg.?
   #5
 1     3
Bare å bestille i vei hos Jonas. Han er kjempe profesjonell. Norsk org nr. 814738922. Dvs man bestiller det her i Norge og da gjelder den norske kjøpsloven så man trenger ikke være noe mer redd her. Hvor det blir produsert er helt uvesentlig. Har ikke truffet noen nordmenn som er i nærheten på profesjonalitet og pris. Har bestilt 45 vinduer hos han til huset mitt i topp kvalitet og sparte over 60 tusenlapper. Sparte ca. 25%. For min del så er det de norske leverandørene jeg ikke stoler på. I mine øyne er det nordmenn som ikke er til å stole på spesielt når det gjelder pris. Nesten hele huset mitt kommer fra enten Litauen eller Sverige med kvalitet i det øverste sjiktet. Teknisk verdi på huset mitt er 7,3 mill ifølge takstmann og jeg bygger det for 4,8 mill. Han skjønte ikke hvordan jeg klarte dette før etter jeg forklarte han og viste en del eksempler. Min personlige konklusjon er at det er ingen penger å tjene på å handle gjennom Nordmenn når man skal bygge hus.
  (trådstarter)
   #6
 136     Romsdal     1
Har vært i dialog med Jonas nå i ca 1.år, å at han har holdt ut med meg den siste tiden er et under, som nevnt, han er utrolig god på kommunikasjon og service, kommer med raske tilbake meldinger, tegninger osv.

Jeg har nå bestilt alt av vinduer/dører med han, og ender opp på ca 650 000 inkl mva for alt av vinduer, dører, glassrekkverk og innvendig glass detaljer, han har også skaffet en del andre byggevarer som havner på priser man bare kan drømme om her hjemme.

om ca 1,5 mnd kommer fasiten levert på døren, jeg flyr også oppover 2-3 mann fra han som skal montere alu fasade systemet.

Det kan nevnes at jeg fikk pris på 530 000 kun for alufasade systemet til min stue her i Norge, det var riktignok ferdig montert, Jonas sin pris på samme produktet er nesten 300 000 lavere ex montering og er blir produsert i Schuco, mens det jeg fikk tilbud på i Norge var Sapa
   #7
 250     Breim     2
Har tatt kontakt med JonasVindu no, for pris på garasjeport 6000 x 2500, 2400 x 2250 samt skyvedør 2400 x 2400 og 2400 x 2100. Spent på kva han kan levere for. Prisen hos norsk leverandør var rimelig "solid" for dette. (117.000,- inkl mva. gjennom lokal leverandør (garasjeport) + boligleverandør (skyvedør)).
Signatur

   #8
 322     0
Jeg har handlet hos han en gang, alt gikk og var helt toppers!

Men han lager ingenting selv, han bare er mellomledd fra fabrikk til deg.
Du sier hva du vil ha og han henter prisen i Litauen og da legger på noen % og gir deg pris.