179    0    0  

Nordvestvinduet anbefales ikke

 2     0
Har i lengre tid hatt en klagesak med Nordvestvinduet. Klagesaken startet for 3 måneder siden, men først nå har de svart etter at jeg har gått tjenestevei helt opp til administrerende direktør (de to andre ga rett og slett blaffen). Det gjelder mange feilleveranser, forsinkelser av leveranse, fakturaer som gikk rett til inkasso uten å noen sinne å ha blitt utsendt fra de, levering på feil sted (min gamle adresse) og levering på kvelden dagen før det skulle leveres ved to anledninger, slik at jeg har måttet bryte opp fra møter og et barneselskap. 

Det groveste er jo at de leverte etterbestillingene 5 uker etter at det ble lovet, noe som gjorde at det ble stillstand på montering og dermed ferdigstillese med både kostnader og irritasjon som følger av det. Jeg har også påklaget at de på en etterleveranse leverte vindu i standardfarge til tross for at alle andre leveranser/bestillinger var i en annen farge. 

De har tilbudt meg en kompensasjon på 2000 kroner som jo er en fornærmelse, både ift. kostnader og tidsspill, men de har nektet å etterkomme mer.