377    0    0  

Port til bod i carport

 19     0
Hei!

Er "ny" på formuet, men har fulgt med i flere år og fått mange gode tips. Nå har det kommet til mitt første innlegg, etter at vi har kjøpt oss hus.

Innerst i carporten (bor i enebolig i rekke) er der en bod. For å enklere få ut sykler, sykkelvogn etc ønsker jeg å ha en port fra denne boden og ut til carporten. Veggen jeg vil ha porten i er ca 220cm bred og 250cm høy. Ser for meg en port som minst ca 140cm bred og minst 2m høy. Boden er uisolert og med god lufting, så trenger/ønsker ikke isolert port.

Dobbel dør har også blitt vurdert, men da er vi mer avhengig av at bilen ikke står helt inne, må åpne to dører etc, men dersom port blir alt for dyrt er det et alternativ. Ideelt sett skulle det vært en rulleport, slik at jeg kan bruke plassen oppunder taket i boden til oppbevaring av ski, materialer etc.

Er der noen som har tips til port som kan fungere her, og evnetuelt erfaringer med ca-pris på noe slikt? Har også vurdert å lage en form for skyvedører (feks to dører på 70cm som kan skyves til samme side for å få nok åpning). Kom gjerne også med erfaringer og tips rundt dette.

Kom også gjerne med andre tips til løsninger. 

På forhånd takk!