#21
 295     Trondheim     0
Hehe, klar over det. Måtte du si noe da?  :D
Dersom du går inntil glasset ser du at noen sitter på ramma, men du ser ikke helt hvem...
Signatur

   #22
 806     1
Finnes slike offentlige toalett i Tyskland hvor du ser helt klart ut men ikke inn, rundt hele.

Jævli artig om detgår i stykker mens du sitter der, plutselig sitter du og skiter i full offentlighet blandt flere hundre personer.

Kan få forstoppelse av å tenke på mindre. ;D
Signatur
   #23
 147     Sandnes     0
Bumper og drar denne tråden her opp igjen. Er nysgjerrig på om noen har nå erfaring med dette?


Fant også dette http://cobuilder.com/coBuilderDocuments/getfile?&dokid=290203&code=MTkwMDU5JTJGZWxlY3RyaWNfZmlsbS5wZGY=&ext=.pdf på nett  og lurer på om noen som har erfaring med dette produktet og om det er et full godt alternativ?
   #24
 72     0
Bumper denne en gang til jeg....

Har store stue vinduer, som det hadde vært helt rått med slik løsning på!
KE
   #26
 3,673     Hordaland     0
Noen som har priser på dette? Kan man bruke det på utendørs glassgjerde?
   #27
 3,588     0
Har vel skjedd en del på utviklingsfronten her, også prisnivå - noen som har testet?
https://smartglassnorge.no/bruksomrader/

Merker meg at de enten vil ha 110VAC, så da må du regne med trafo og trolig å betale en aut.inst. for tilkoblingen. Andre varianter vil ha 24V (det sies ikke noe om direkte eller alternerende), så da må du ha et opplegg for det. Ikke akkurat noen stor showstopper, men detaljer som kan være greit å få med seg i planleggingen.

Melkehvite LCDer var det første jeg var borti - dvs. leste byggebeskrivelse av ei digitial klokke i Radio och Television da jeg var guttunge; lommepengene holdt ikke til at jeg kunne kjøpe delene. Et stort, 4-sifret 7-segment-display; det som ikke var hvitt var klart som glass. Om jeg husker rett, var problemet med de hvite LCDene at de gradvis ble svekket av lys, og holdt ikke spesielt lenge før de var slitne. (Vi har jo sett det på svarte LCDer også, i skrot-elektronikk fra Kina, at etter et par år er displayet uleselig.)

Forhåpentligvis har teknologien gått framover. Men skulle jeg betale et femsifret beløp, ville jeg sikre meg en skriftlig garanti for at de etter fem (og helst ti og tjue) år stadig ikke slipper gjennom mer enn x% av lyset.