87    3    6  

Tips og råd for screens

 6     Oslo     1
Hei godtfolk, 

Vi skal bestille utvendig screens til huset. Vi har en del lengre vinduer i stuen. Har dere noen leverandører dere anbefaler og noen råd/tips til hva vi må tenke på?

Tusen hjertelig takk. 

TSt
   #1
 12 953     2
En skal bare være klar over at mange av leverandørene er den  samme, de benytter mange markedsføringsnavn.  Derfor er det ikke så stor konkuranse i markedet som det tilsynelatende ser ut.
HD Solskjerming AS, har siden 1998 vært eid av Hunter Douglas Europe B.V og eier mange av disse.  Kjellsmarkiser, Fasadeprodukter, Markisemannen er tre av disse. Vet ikke hvor mange "søsken" det er.   Men de er ærlige, under "Om oss"  så står denne info hos alle siden nettsiden er kliss makene men farger og bilder varierer slik at de ser helt forskjellige ut. Men pass på at alt under 30% rabatt er villledende priser.  Pr nå er det visst 40% som er standard. Men tror det ikke er noe galt med produktene men henter en tilbud fra flere av disse så bør de vel ligge ganske likt i pris men en har ikke fått tilbud fra konkurenter.    

Men det finnes noen som er reelle konkurenter. Solskjerming AS veileder deg og gir deg lov å montere selv og viser priser på nettet.  Norsol  er en annen aktør.  

T1
   #2
 622     2

Umbra er også et alternativ.

Vi har kjøpt mange screens fra Solskjerming AS. Service og kvalitet har vært helt topp.

HD selskapene skal på død og liv sende en selger, og kan ikke engang gi en prisantydning ut fra ca mål. Kjøpekontrakten til HD gjør deg nærmest rettsløs, alt er ditt ansvar. Rabattene de opererer med er bare viss-vass.