73    6    0  

Ventil luke

 101     0
Hei,

Har en del vinduer i huset med slike ventil luker øverst på vinduene. Disse er ikke tette og trekker en del inn i huset. Noen som har et godt forslag til å tette disse lukene med? Smile

HSt
   #2
 23 774     Lillestrøm kommune     0
Ja har du ikke ventilasjon med tilluft så skal du ha veldig mange vinduer før noen skal være ordentlig igjen.

strnge litt, mrn ikke helt på en her i går når det blåste ekstremt men ellers er problem å få nok luft inn, vi putter ene siden av rullgardin inn i vinduskarmen for å få en glippe på den andre siden for å få luft inn på soverommet på natten.
  (trådstarter)
   #3
 101     0
Ok, trekker en god del ellers rundt om i huset. Har planer om å bytte vinduene i huset. Men er bare midlertidig tetting.
HSt
   #4
 23 774     Lillestrøm kommune     0
Men har du andre klaffeventiler ?

Hvis nei må du få installert dette hvis du ikke har balansert ventilasjon og ikke bestiller vindusventiler i de nye vinduene,

Er vindus ventilene det eneste du har nå og du mener trekken kommer fra disse ventilene og ikke lekk rundt vinduene så vil ikke nødvendigvis nye vinduer gi mindre trekk.

Luft utenifra må inn i huset og den må nødvendigvis være kald hvis den ikke kommer fra balansert ventilasjonsanlegg


Fordel med klaffeventiler er det går an å få mindre støy, vindusventiler slipper inn mye støy utenifra 
  (trådstarter)
   #5
 101     0
Vinduene er ganske dårlige og trekker rundt hele vinduet. Men spesielt i ventilen oppe. Har ikke ventilasjonssystem i huset ellers. Men nye vinduer i dag må da ha ventiler av god kvalitet.
HSt
   #6
 23 774     Lillestrøm kommune     0
Ventilene må stå oppe også på de nye vinduene ...