154    4    0  

Vindu i inngangsdøren

 1     0
Hvor mye og hvor lang tid vil det ta for å få et nytt vindu i inngangsdøren?
Vindu i inngangsdøren - 6F1AABBE-7E4A-4E18-B428-AA19E949AC5B.jpeg - Pouls89

   #1
 1 333     Bergen     0
Dersom du skrur ut rammen og drar til en glassmester så kan du vel få det på dagen, vil jeg tro. Men er det isolerglass så må det bestilles. Leveringstid på slikt er avhengig om glassmester utfører selv eller må få det fra produsent.

Ring og spør - har selv dårlig erfaring med respons fra firma som bruker forespørselskjema på web.
Signatur
HSt
   #2
 32 547     Lillestrøm kommune     0
Bare inner glass som er knust?

Når mine foreldre bygde så fant arbeiderne snarveien gjennom glassfeltet ved siden av døren, de brukte det også 2 ganger etter at glasset var satt inn ...

Ellers er det jo vanlig å lime et glass på restene av det knuste hvis det er behov for det ellers er vel en tape en mulighet hvis ytterglasset er der fortsatt.

Glass eller listene kan forøvrig være limt så en telefon til dørprodusenten kan kanskje gi en ide om hvor vanskelig det er.
   #3
 167     0
Dette er en 2-lags glasspakke (energiglass/isolerglass). Dvs du må bytte hele glasspakken inkl innerglass og ytterglass i samme "unit". Kanskje du kan se i karmen hvilke produsent det er? Kanskje finner du en produksjonslapp (som regel klistremerke) plassert oppå selve dørbladet (evt på underside eller sidene)?
Du kan evt også bare skru av glasslisten og forsiktig måle glasskassetten. Forsøk å måle glasstykkelsen også. Da kan du evt også bestille nytt glass fra en glassmester, oss eller tilsvarende.
Men det er muligens limte sprosser her, så da kan det være en fordel å bestille originalt fra dørprodusent.
Signatur
TSt
   #4
 12 362     0
Men som andre skriver er døren relativt ny er sikkert glasset limt godt i falsen for at det skal være innbruddsikkert så ville spurt hvordan det lettest blir tatt ut hos produsenten også.

Av og til når det er møstret glass er det ikke isolerglass men bare to lage med bare en pakning i mellom. Men er glasset glatt på innsiden med alu list imellom er det trolig isolerglass.