269    4    0  

Vindubord feil montert?

 14     0
Snekkeren monterte vindusbord over garasjevinduene, men metallplaten går bare bak overligger, men ligger utenpå underligger. Dette må da være feil? På huset går metallplaten bak både underligger og overligger. Over tid kan det vel trenge vann inn bak metallplaten når den ligger utenpå underligger, malerakrylen vil vel ikke holde vannet unna permanent? Eller er dette en løsning jeg bør akseptere? 
Vindubord  feil montert? - 20210620_205508.jpg - KnutHo

TSt
   #2
 10 231     0
Dette er feil. Som TS skriver så vil dette holde nå men ikke over tid. Har de hatt feil dimensjon på beslaget ? Det skal egentlig helt inn på bak vindsperren på veggen. I og med at vi ser så mye vann på beslaget er heller ikke takutspring / høyde opp til dette tilstrekkelig til å forsvare en dårlig konstruksjon.
   #3
 3 049     I huset mitt     0
Ikke helt optimalt hvor langt inn de har drevet skruene på kledningen heller.Wink
  (trådstarter)
   #4
 14     0
Takk for tilbakemelding. Ja, dette er ikke bra, og det er langt opp til takutspring. Etter bildet ble det utbedret mht å få beslaget bak underligger, og med nytt beslag med høyere bakkant, men det ble fortsatt ikke pent - denne gangen ble det ujevn avstand fra panelbord ned til beslag (fra 5 til 15 mm), og fortsatt med skruene for langt inn. Jeg tror dessverre det raskeste nå er å heller gjøre utbedringene selv, takket være innspillene her vet jeg jo nå hvordan det skal være. Takk for hjelpen.