7 853    12    8  

Yale Balcony utvendig og koder

 34     0
Jeg har idag Yale doorman og er meget fornøyd med produktet.

Vil derfor ha en utvendig kodelås for en balkongdør som er inngangsdør til garasjen.
Kan jeg montere kodelåsen til Yale utvendig? Hva med koden? Hold inn låseknappen i 5 sek så lager du ny kode viser en video. Er det så lett er jo sikkerheten liten.

HSt
   #1
 33 991     Lillestrøm kommune     0
Antar det gjelder når låsem f.eks er opplåst.

Husker jeg leste at den blokkerte hvis du slår feil kode et antall ganger, du måtte da bruke en lengre kode eller noe slik. Så antar du bare har funnet deler av en oppskrift.
  (trådstarter)
   #2
 34     1
Var gjerne logisk at den må være opplåst. Da handler jeg den, og da har vi endelig ett helt nøkkelfritt hus!
   #3
 15     0
Har tenkt på akkurat det samme. Er litt skeptisk til å ha batteridelen av låsen på utsiden her i Norge. På Yale Doorman har de plassert batteriene på innsiden nettopp av hensyn til kuldegradene som reduserer batteritiden betraktelig. Spent på andre sine erfaringer.
  (trådstarter)
   #4
 34     0
Ja, er litt skeptisk til den biten der selv. Nå står min dør under ett langt takutstikk så vann er utelukket. Men fukt og minusgrader kan jo spille inn her.   #5
 17     Ski, Akershus     0
Hei alle! Smile

Først må vi avklare eventuelle misforståelser: Yale Doorman er designet for ytterdører. Vedrørende spesifikasjoner for vanntetthet og temperatur er denne forskjellig for utsiden og innsiden av produktet. Nettopp av denne årsak er batteriene plassert på innsiden. Effekten på batterier faller drastisk i minusgrader, og derfor er disse plassert på innsiden.

Det alternative produktet som trådstarter her beskriver, antar jeg å være en Yale Balcony. Dette produktet er ikke for utendørs bruk. Hensikten med produktet er å forenkle den innvendige avlåsningen av balkongdøren. En balkongdør har gjerne store vindusfelt og det er enkelt for en tyv å knuse ruten og åpne døren med den tradisjonelle vriderknappen eller om nøkkelen står i sylinderen på innsiden. Vedkommende kan da enkelt benytte denne døren for å ta ut eventuelt tyvgods. Men en Yale Balcony låser en enkelt døren med en tastetrykk og en må kjenne koden for å låse opp døren.

hilsen oss på TrioVing Smile

Signatur
   #6
 3 441     Sørlandet     2
Har dere noe løsning så man kan låse og låse opp både fra innsiden og utsiden på balkongdører?

Tenker da nøkkelløst åffkårs
   #7
 17     Ski, Akershus     0
Hei

Nei, dessverre så har vi ikke det pr i dag- da har vi kun nøkkel og sylinder-løsningen.


Hilsen oss på TrioVing a.s
Signatur

   #8
 17     Ski, Akershus     1
Helt søkt selvfølgelig, og ikke bare "et tastetrykk" unna - så har vi jo en nøkkelboks hvor du kan legge fra deg sylindernøkkelen, og den er kodelåst.


Signatur
   #9
 3 277     I huset mitt     3
For trådstarter så er vel den alle beste løsningen å heller sette inn en ordentlig ytterdør i garasjen (bedre sikkerhet, enklere å skaffe elektroniske låser, ++).Wink

Men tydelig at det er marked for at Yale/Trioving burde kunne se på å lage en elektronisk lås for nettopp balkongdører på utsiden.
  (trådstarter)
   #10
 34     0
Oi, masse bra svar her.

Balkongdøren min er ganske ny og har fire gjennomgående sprosser og har små vinduesfelt, så en tyv skal slite litt her først. Og det er alarmsensorer i garasjen med tilhørende utendørs sirene.

Jeg tenkte å sette blindlokk på innsiden av garasjedøren og montere Yale Balcony på utsiden med enveis skruer.
Går ikke dette da?

Ny ytterdør med enda en Yale Doorman kan bli litt dyrt.