299    7    1  

Yale doorman

 4     0
Her får man svar på det meste....

Har montert en yale doorman med verisure integrering, men får ikke automatisk låsing til å fungere. Dvs hvis jeg låser opp og lukker den ganske kjapt låser den seg igjen. Hvis jeg låser opp og lar døra stå noen sekunder åpen kommer det en feilmeldingslyd og tallene blinker i kryss (betyr feil kode) og døra vil da ikke låse automatisk igjen.  Mistenker at dette har noe med verisure-delen å gjøre, alt annet virker som det skal. Noen som har ideer eller vært borti noe lignende?

   #1
 2 653     I huset mitt     0
For å utelukke Verisure-delen, så er det jo bare å nappe ut smartlock-enheten fra Yale'n. (OBS: sikkert lurt å ta ut batteriene først....)
  (trådstarter)
   #2
 4     0
Kan såklart prøve det, litt fikling så tenkte å høre her om noen hadde vært borti det tidligere.
Noen som har verisuremodulen montert på denne som kan bekrefte/avkrefte at autolåsing virker uavhengig av hvor lenge døren har vært åpen?
   #3
 16     Ski, Akershus     0
Hei!

Vår produktsjef for Yale Doorman sier;

Utfordringen ligger helt klart i Verisure-integrasjonen. Du skriver selv at den låser – det vil si at låsen i seg selv fungerer som den skal. Dette ligger i programvaren – og når en intergrerer er det Verisures programkode som gjelder.

VI anbefaler deg å henvende deg til Verisures support; tlf 06010.



Med hilsen oss på TrioVing/Yale

Signatur
  (trådstarter)
   #4
 4     1
Supert, takk for svar. Har henvendt meg til verisure og venter på tilbakemelding derfra.
   #5
 2 039     Sørlandet     0
Når smartenheten (verisure greiene ) er i styres vel alt slikt ifra appen om jeg husker riktig.

  (trådstarter)
   #6
 4     0
En liten oppdatering herfra. Verisure ringte aldri tilbake så ikke noe hjelp og få derfra.
Men, bestemte meg for å fjerne verisure-modulen og resette låsen for å teste da. La da merke til at #-tasten ikke virket når jeg skulle inn i menyen. Demonterte alt sammen og tok det med inn på kjøkkenet for å teste mere der. Da virket plutselig #-tasten igjen. Monterer tilbake i døra og tester først uten Verisure og alt virker til og med autolåsing. Kobler så opp mot Verisure igjen og nå virker alt som en drøm. Så alt det var bittelitt klem på den ene ledningen så det kan være alt jeg må ta på meg skylda for denne. Lagde uansett litt bedre plass til ledningene for å være sikker. Da får vi satse på alt det blir bra fremover. Bra at trioving faktisk følger med her og kommer med tips, tommel opp for den Smile