152    3    1  

Bytte plassering på do og dusj / badekar, tanker om pris?

 10     0
Hei!

Vi har et ønske om å få inn et dusjkabinett på badet, men det ser ut til at den eneste / beste løsningen for dette kan bli litt kostbar. 

Tegnet en liten skisse for å enklere kunne forklare.

Bytte plassering på do og dusj / badekar, tanker om pris? - sketch.png - PrebenCo
På tegningen ser man badekaret som står der i dag, og like ved er det et vindu (lilla). Toalettet som er tegnet i rosa kunne vi tenkt oss å flytte inn mot hjørnet hvor badekaret står i dag, og vi har lyst å plassere et buet dusjkabinett i f.eks 90x90 i hjørnet hvor toalettet står. 

Spørsmålet er egentlig, ettersom jeg umulig kan fikse dette selv, hvor dyrt vil det være å få fikset dette av en rørlegger? Huset er fra cirka 1992 og det er baderomstapet på veggene med noen plater/panel bak. 

Alternativet blir vel å ha dusjkabinettet i hjørnet hvor badekaret står nå, men dette vil dekke halve vinduet og sannsynligvis ikke se så bra ut estetisk sett. Det andre hjørnet er derimot nærmest laget for å sette inn et buet dusjkabinett. 

Tanker?

HSt
   #1
 26 726     Lillestrøm kommune     1
Dette er full rehabilitering av bad, dvs starte med å hugge ut gulv og bygge opp på nytt. 200k eller mer hvis jobben settes bort
   #2
 156     0
Hvis du skal gjøre det "enkelt og billig", så kommer det hele an på størrelse og plassering på sluket til badekaret.

Doen skal stå rett oppå sluket, og det "må" være 110-rør, noe det antakeligvis ikke er for badekaret, men det kan hende.

Du ender nok opp med et toalett et godt stykke ut på gulvet, og synlig vannrør bort til doen.

Varmtvannet må du legge åpent lags veggen og bort til dusjen.

Gå heller for et dusjkabinett i hjørnet, hvis du ikke samtidig har lyst på et helt nytt bad Smile
TSt
   #3
 7 926     0
Løsningen til Phun har jeg ikke noe tro på at er realiserbar, det er jo en sluk med vannlås så går ikke ann å få bygget om det til et 110mm avløp.