4,332    3    0  

Glassbyggerstein.

 2     Sortland     0
Vi skal ha dusj i 2. etj i glassbyggerstein.
Jeg lurer på om hvor man burde kjøpe det? Altså at kvaliteten er bra men ikke så ekstremt dyr. Jeg har sett på rightpricetiles.no at de har masse stein som er billige, men har noen erfaring med kvalitene på disse?
Og er det noe spesiellt man burde være obs på når man skal bestille?  Smile

   #1
 479     Eide på Nordmøre     0
Glassbyggersteinene er relativt rimelige, men hvis du skal bruke plastskinnene og lim for å bygge veggen, så koster dette ganske mye. Det går an å mure opp dette med mørtel/flislim, men det er ikke like enkelt å få det pent som når du bruker plastlistene.
Signatur
   #2
 6,009     Finnmark     0
For noen år siden fikk jeg høre av en "faghandel" at man ikke måtte kjøpe "billige" glassbyggestein pga av at de var mer porøse slik at de var vanskeligere å rengjøre.......
..........tror det bare var salgstriks av dyre glassbyggestein......
Signatur
   #3
 341     Oppland     0
Jeg kjøpte glassbyggetstein på rightpricetiles til 1,50 eller noe pr stein til ett dusjhjørne.... Kjøpte også med skinner. Min erfaring ble att steinene er helt ok, men skinnene kastet jeg, det var ikke plast tror jeg, de var vridd i alle retninger og hadde aldri klart å fått det pent med disse. Så kjøpte nye skinner på lokal flisbutikk som var i plast å en helt annen kvalitet!

Kan også legge til at jeg kjøpte dyrere stein (ca 90,- pr stk) til ett vindu, siden jeg skulle ha det frostet eller hva det het på den ene siden av vindu, og ser ikke noe særlig forskjell på steinen som er billig og dyr, bortsett fra att det er frostet på den ene siden da selvfølgelig  Smile