285    12    1  

Svak dusjstråle

 26     0
Hei!Har en Basic Lux dusj med to dusjhoder. Synes det har blitt betydelig svakere stråle i dusjen. Hvorfor skjer det, og hvordan kan man fikse sånt? Smile

TSt
   #2
 7 076     0
Hvis du bor på sted med litt eller mye kalk i vannet så kan det være det også.  Klide er både i dusjhodene og i evt sil på inntak av armatur, jeg har bare problemet med dusjhode mens nabo som har oppvarming via spiral i biovarmet tank for VBV får det i silen på inntaket. Han må demontere ganske ofte for å rengjøre, Min kalk blir enten med igjennom eller at det bygger seg opp i varmtvannsbeholder.  Vann har gått over fra overflatevann til grunnvann som kilde så varmtvannsbeholder her ikke levd hele livet med kalk holdig vann.
  (trådstarter)
   #3
 26     0
Har flyttet til6Klæbu, og det er kjent for å være en del kalk i vannet her. Er vel fort det da. Hvor må man rense dette da?
HSt
   #5
 24 872     Lillestrøm kommune     0
Det kan være tette siler på inntaket av blandebatteriet som beskrevet av en annen bruker over.
  (trådstarter)
   #6
 26     0
Mtp at begge dusjene I dusjen fikk problemet samtidig så kan det kanskje virke som om det er ved inntaket av blandebatteriet eller? Må jeg frem med hele driten for å sjekke? Har en sånn dusj som bildet her.
Svak dusjstråle - Screenshot_20190327_215910_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg - Humstad
TSt
   #7
 7 076     1
Redd for det. Vet du hvordan vannet er koblet til ? Kan være sil i starten av en slange også eller inn på selve kabinettet. Eller enda verre inn på armatur som må finnes inne i her noe sted. Men du kan jo starte med dusj hodet siden det er så mye lettere å gjøre noe med.

  (trådstarter)
   #8
 26     0
Jeg aner dessverre ingenting om dusjen. Nettopp flyttet inn. Jeg får prøve meg litt frem. Takk for tips!
TSt
   #9
 7 076     0
Har du noe type på på dusj kan en kanskje finne noe bruksanvisning på nettet som kan fortelle noe. Ellers får en forsøke å trekke det litt frem og lyde med lommelykt og se hva en finner. Husk å sjekket hvordan avløpet går først.