200    9    0  

Alternativ til TilTak Light for ettermontering?

 207     Bærum     0
Ja, dette er jo et håpløst tema å google pga firmanavnet Grin

Jeg er på jakt etter alternativer til systemet som leveres for å drenere/fuktsikre underkant av terasser.

Systemet selges blant annet hos Coop, til det jeg opplever som nokså heftige priser for det som er ganske så ordinære plastskinner med en PVC duk spent opp i mellom. Jeg trenger et sted rundt 150 løpemeter med dette, så jeg er interessert i å finne noen som er rimligere eller få pris som jeg kan leve med.

https://til-tak.no/til-tak-light

Signatur

   #1
 203     0
Hvis du skal ha mye, er det mulig å ringe/sende mail til OBS Bygg-varehuset og få et tilbud.

De klarte å gi meg en pris på noen Hey'di greier jeg skulle ha mye av, som verken Byggern eller Maxbo hadde sjangs til å matche. De var allerede billigst på fastpris, og klarte å gi noen prosenter til Smile
HSt
   #2
 28 448     Lillestrøm kommune     0
Icopal har en variant også men grisedyr den også men om hvordan den ligger i pris mot konkurrenten vet jeg ikke
  (trådstarter)
   #3
 207     Bærum     0
Godt tips å spørre om en god pris når det blir litt volum ja. Det virker ikke som de selger så mye av akkurat det produktet, så da blir prisen kanskje kunstig høy også. Har handlet mye der opp gjennom, så burde absolutt kunne fremforhandle en ok pris.

Signatur
  (trådstarter)
   #4
 207     Bærum     0
Æsj - jeg fikk om ikke annet raskt svar fra min lokale Coop. Men det var ikke mulig å få bedre pris enn hva som er listepriser i dag.

Med 119kr/m for PVC duk og 55kr/m for listene (som jeg da må ha dobbelt opp av) så snakker vi godt over 20K... Det blir mye spenn for å spare hageredskaper og sparkesykler for litt drypp...


Jakten fortsetter!
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 207     Bærum     0
Hva med bølgeblikk (eller plastplater) under istedet?

Hehe. Jeg har det i dag faktisk på deler av arealet. Men det fungerer såpass dårlig så etter å ha irritert meg over dette uforholdsmessig lenge/mye har jeg falt for fristelsen å rive ned det jeg har og montere denne løsningen i stedet. Det vil gi meg mulighet for å få vannet drenert vekk på riktig sted, og også gi meg noen cm økt takhøyde et par kritiske steder.
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 207     Bærum     0
Maxbo viste seg fra sin vante side og ga meg en "tilbudspris" som lå over Coop sin pris. Stønn...
Signatur

HSt
   #8
 28 448     Lillestrøm kommune     0
Byggmakker har vært flinkere til å justere pris, men kjøper en for tilhenger transport til hytta er det slitsomt å stå i proff køen om å få bedre pris hver gang
  (trådstarter)
   #9
 207     Bærum     0
Ja, jeg har egentlig vært godt fornøyd med min lokale Byggmakker ved et par anledninger der jeg har bestilt litt "odde" ting de ikke normalt har hatt i sortimentet. Klart, det er jo fint for dem å kunne ha noen kr påslag på et produkt de ikke trenger å gjøre annet enn å sende en mail for å selge, men det lever jeg godt med så lenge det går raskt og uten noe mer dilldall.
Signatur