64    2    1  

Beslag til gjærede hjørner - Weatherboard

 2     0
Hei,

Vi pusser opp et hus fra 1930-tallet og tilbakefører det til så original "folkefunkis" som mulig, og det innebærer blant annet ytterkledning i weatherboard med gjærede hjørner. Vi har planlagt å bruke beslag i hjørnene, for å unngå råte, slik mange av de eldre husene i området har:

Beslag til gjærede hjørner - Weatherboard - soakers3.jpg - Tora_A
Kledningen og beslagene skal males med drygolin nordic extreme.
Kledningen er 19*148 skråskåret kledning i gran, fra moelven, med denne profilen:

Beslag til gjærede hjørner - Weatherboard - profiltegning_kledning_skrakledning_19x148.jpg_pim-slide.jpg - Tora_A

Utfordringen vår er at vi ikke finner noen norske leverandører av disse beslagene, og lurer på om det er noen her på forumet som kan hjelpe? Finnes det norske leverandører? Hvis ikke, vil det være rasjonelt å få dem spesiallaget av en blikkenslager? Vi kommer til å trenge ca. 290 stykker.

Vi har funnet en leverandør fra New Zealand: https://sigmasheet.co.nz/product/standard-bevel-back 

Setter stor pris på all hjelp!

Hilsen Tora   #1
 468     Sarpsborg     1
Jeg ville dratt innom nærmeste blikkenslager å spurt, de har som regel god oversikt og interesse for tilgjengelige ferdigproduserte beslag😂 I tillegg vil du få svar på om det er rasjonelt å få dette produsert eller ei😊
Jeg har blitt positivt overrasket over prisnivået for spesialtilpasset blikk hos min nærmeste blikkenslager, var vesentlig rimeligere enn å kjøpe standardstørrelser hos de lokale byggevarekjedene…
  (trådstarter)
   #2
 2     0
Takk for svar Smile Det virker som om det er veien å gå. Jeg skal ta meg en runde hos de lokale blikkenslagerne, og se om jeg blir litt klokere.