73    4    0  

Er bytte av undertak inkludert i tilbud?

 14     0
Hei
Jeg har et tilbud for å bytte tak på huset. Der står bland annet "Innkjøp og Montering av ny papp, sløyfe , lekt og ny takstein." Innebærer ny papp at de også tenker å bytte undertak eller er det noe som legges oppe på undertaket? Jeg har i dag diffusjonsåpen Brettex (Isola?) undertak så jeg ønsker ikke at de legger noe oppe på som hindrer lufting. 
mvh Daniel

TSt
   #1
 8 349     0
Er type undertak spesifisert i tilbudsforespørsel ? Det må det absolutt være fordi det er trolig en helt annen jobb å bytte tak hvis hvis undertaket kun består av Brettex eller er det dette oppå vanlig bordtak ?

Men undertaket blir jo ikke tett lenger om de drar ut masse spiker og skal sette på nytt så trodde kanskje at en måtte ha ny Brettex ?
  (trådstarter)
   #2
 14     0
De som har gitt tilbud har vært her på befaring, jeg har ikke spesifisert mer enn å bedt de gi pris på å bytte tak. Til info skal huset også bygges til av samme firma så der blir det nytt tak som er en forlengelse av nåværende. Vedlagt er bild fra eksisterende kald loft, har også en del som er isolert. Er litt bekymret for de hvite flekkene, men har bestilt en muggprøve. Huset er fra 1996. Har dessverre ikke anledning å ta bilde under taksteinen da det er altfor mye snø.
Er bytte av undertak inkludert i tilbud? - Undertak.jpg - i98grda
TSt
   #4
 8 349     0
Da her du bare Brettex. Den er ikke gangbar mener jeg. Ville fått avklart dette synes jo nesten platen krummer oppover i så fall vil jo evt vann renne inn mot skjøter og evt hull bli eksponert. Men vanligvis krummer jo disse platene litt ned.