3 874    6    0  

Feilmonterte takstein?

 546     Stavanger     0
I fobindelse med en kraftig vinterstorm så forsvant deler av taket hos min svigermor. Reparasjonen av taket ble foretatt av en lokal entreprenør og forsikringsselskapet dekket skaden(etter egenandel). I år ser vi at et svalepar har tatt bolig under taket og vi la samtidig merke til at taksteinen ligger svært langt ute. Er det noen som vet om dette er klagegrunn?

Bilder er vedlagt.

Siste redigering: 29. juli 2008 18:08:03 av atsjo
Feilmonterte takstein? - DSCN5355.JPG - atsjo

   #1
 71     Fredrikstad     0
Det der ser mistenkelig ut som SLURV.

Tror ikke det skal være sånn nei.
Men jeg vet ikke om det er klagegrunn.
Signatur
   #2
 740     0
Det er i allefall ikke sånn det skal være:P
Nevn det for de;)
Signatur
   #4
 740     0
Vindskia??

Det er feil montert ja..Kanskje pga. slippe og skjære steinen..
Ligger steinen som den skal på resten av taket er det igrunn bare og skjære av denne stripa, vis taksteinen er delt inn da.
Er den bare "kasta" på tak ville jeg krevd at de la den på nytt
Signatur
   #5
 323     0
For de som måtte lure skal det egentlig være 1-2 cm lufteklaring mellom bord og gavl stein. De fleste plassere gavelsteinen dønn inntil det ytterste bordet.
Edit: svalen kunne likegodt ha lagt rede ved den nederste taksteinen, spesielt nederste gavlstein da den har en litt større åpning i hjørnet. Har en det problemet ,er fuglebånd nederst en løsning.
  (trådstarter)
   #6
 546     Stavanger     0
Takk til alle som har svart. Skal ta kontakt med forsikringsselskapet for å høre om vi kan få en rapport om omfanget av arbeidet som er gjort slik at vi kan se om det er mulig å få utbedret dette.