84    2    0  

Fjerning av eternittplater

 54     0
Hei,

Vi skal renovere et eldre hus og bla fjerne eternittplater utvendig. Noen som har gjort dette og har informasjon om prosess og indikasjon på pris? Huset har grunnflate på ca 100 kvm og plater på tre sider i to etasjer. 

Vi tenker ikke å gjøre dette selv, men overlate til noen med nødvendig utstyr og sertifiseringer.

   #1
 1 377     0
Det går greit å bruke fagfolk til dette, hos oss var eternitten dekket av panel, og det var bare en ganske liten vegg, (ble gjort annet også så er vanskelig å vurdere prisen, men var ikke så ille i forhold til arbeidsmengden, de var raske).
Vet dere hva som finnes bak eternitten? Kan være lønnsomt å ordne veggen bak i samme omgang, om det trengs å skifte panel eller etterisolere.
Hos oss ble ytterpanelet fjernet og eternitten og gammel isolasjon, og så overtok snekkere som isolerte og bygget opp veggen på nytt, mens stillaset stod der. Raskt og effektivt.
Anbefaler å ta kontakt og høre om prisene.
TSt
   #2
 7 097     0
Det er ikke noe problem å gjøre selv heller. Kjøp engangs kjeledress og maske beregnet for støv, ikke lakk. Plater tas ned forsiktig av stables på en pall hvor en har lagt byggfolie over og pakker det inn og taper til slutt. Lag evt flere paller så de ikke blir for tunge.Støvsuge fasade med industristøvsiger med 5 lags papirposer. (Type Fin)

Kaster engangs kjeledress og løse filtre til 3M maske og støvsugerposen etterpå.