9 927    14    0  

Hvite takrenner

 15     0
Blir hvite takrenner (taknedløp?) fort stygge eller er det ikke noe problem? Skal ha hvitt hus med rødt tak, og jeg tenker da at det må bli finest om de er hvite. Men er det upraktisk? Bedre å gå for sorte? 

   #1
 3     0
Hei.
Synes selv ikke hvite takrenner er problematisk, men ville nok valgt røde bordtaksbeslag som matcher steinen på taket. På hvite beslag får du fort rennemerker.
   #2
 291     0
Jeg har selv hvite takrenner og kan ikke se at det er noe problem med det eller at de har blitt stygge. De er selvfølgelig blitt litt møkkete i selve renna, men der er det ingen som ser, utsiden av takrenna og taknedløpene er like fine.

Jeg er enig med deg at på hvitt hus med rødt tak er det finest med hvite takrenner og nedløpsrør.
  (trådstarter)
   #3
 15     0
Det hørtes jo bra ut, da går jeg for hvite  Smile
Hadde vel egentlig bestemt meg for det uansett, men er greit å høre fra noen som faktisk har hvite. Da noen av mine venner (som har svarte) sier de fort vil bli stygge...

   #4
 22 352     Akershus     0
Det ser ikke bra ut med sorte renner på hvite hus. De blir kanskje skitne raskere enn huset, men jeg har ikke opplevd det som noe problem.
   #5
 278     0
Dette høres bra ut, vi vil også gå for hvitt.
Er det noen prisforskjell på hvitt og sort?
   #7
 30     Nesbyen     0

Det ser ikke bra ut med sorte renner på hvite hus.


Vel, dette var da en meget spesiell "statement"  ;)
Mener du virkelig dette?

Sorte takrenner på hvite hus er i hvertfall HELT normalt her jeg bor. Kan ikke si at jeg synes sorte takrenner på hvite hus er stygt - synes det er helt "normalt" og pent jeg...

Signatur

   #8
 21     0

Det ser ikke bra ut med sorte renner på hvite hus. De blir kanskje skitne raskere enn huset, men jeg har ikke opplevd det som noe problem.


Litt tullprat på en søndagskveld  ;)

Sorte renner på et hvitt hus er helt fint, og helt normalt - hvis noe kan være normalt i denne sammenhengen.
Signatur
   #9
 1 292     Ålesund     0
jeg synes sorte renner ofte er finere enn hvite renner på et hvitt hus, da får man noe som bryter, istedet for at alt er hvitt som det ofte er... ::)
   #10
 22 352     Akershus     0
Det blir jo mye synsing og smak om slikt.

Det kan være pent å bryte opp et hvitt hus, men bryter du det med takrennene fremmhever du en funksjonell del...

De bildeeksemplene her har sort tak og sorte renner. Da blir takrennene fargemessig (og funksjonellt) en del av taket. Har du derimot hvitt hus med rødt tak og sorte renner blir (kanskje) litt mye.

Når jeg tenker over det så har jeg et hvitt hus med røde og gule detaljer med sorte renner. Egentlig ikke så galt der. Huset er ganske stort har mange detaljer så det blir ikke så påtrengende.

Hos brodern er det et "minimalistisk" 30 tallshus. Der hadde det ikke sett bra ut med sorte renner på hvitt hus.