154    2    0  

kledning på en tomannsbolig.

 14     møre og romsdal     0
hei! 
Jeg holder på og innhente tilbud for etterisolering og skifting av fasade på en tommansbolig fra 1962 og har kommet utfor ett dilemma. det er per dags dato stående kledning på både min del og naboen sin del. skilt med en brannvegg.. 
 
Jeg har hatt 4 firma på befaring og alle ønsker og montere liggende kledning på huset. men jeg syns det blir seende så rart ut når naboen har stående. jeg er klar over at det er bedre og billigere med liggende dobbelfalset kledning. 

Hva tenker dere? 
Skal jeg tenke helhet på bygget eller gjøre det som er best for meg..

Nabo delen er forresten nettopp solgt og ikke overtatt enda, tviler på nye kjøper har planlagt og bytte kledning, men jeg regner med vi skal klare og bli enige om og male i lik farge. kledning på en tomannsbolig. - 385_815403185.jpg - blåbosch
Signatur

   #1
 2 579     I huset mitt     0
Ser ut som stående kledning idag med over og underligger.
Blir nok penest med stående kledning i forhold til nabo, selv om det aller peneste hadde vært om dere og nabo hadde samme farge på huset også ja.Wink

Det finnes mye kledning idag som kan monteres både liggende og stående av produsenten. Mange med enkel og dobbelfals kan fint monteres stående iht produsentens anbefalinger.

Merk også at med stående kledning så slippe du hjørnekasser, så velge du liggende kledning med hjørnekasser så blir forskjellen til nabodelen mye større.

TSt
   #2
 7 466     0
Når du etterisolerer må du også tenke på brannveggen som stikker ut om den blir tilstrekkelig. Bør jo ha avtale om liggende panel på sikt hos nabo også hvis en skal velge det.