129    7    0  

Male rammene rundt dører og vinduer?

 41     0
Har mange gamle rammer rundt vinduene. Tenkte å male disse. Var på male butiklen og de sa disse må slipes ned før maling. Det skjer liksom ikke. Kan jeg bare rett på dette med noe? Tror det er beskittende olje lag på dem. 
Male rammene rundt dører og vinduer? - 6F6363FA-56D1-471A-95CA-95DFAE018787.jpeg - Sasha__

TSt
   #3
 12 102     0
Det må ikke pusses ned med mattes lett.  Det tar ikke lang tid. Anbefaler grunning først etter dette, malingen dekker mye bedre i første strøk da.  Skal en ha helt perfekt finish tar en over med et fint papir også før dette for å fjerne evt nupper.  En tørker over med en microfiber klut for å fjerne støv etter sliping.  Malerrent  er noe en kan vaske med først.  
  (trådstarter)
   #4
 41     0
Det må ikke pusses ned med mattes lett. Det tar ikke lang tid. Anbefaler grunning først etter dette, malingen dekker mye bedre i første strøk da. Skal en ha helt perfekt finish tar en over med et fint papir også før dette for å fjerne evt nupper. En tørker over med en microfiber klut for å fjerne støv etter sliping. Malerrent er noe en kan vaske med først.

Hva mener du med «mattes lett ?
TSt
   #5
 12 102     0
Det betyr at en bruker fint sandpapir og matter overflaten lett. Det ser ut som om det kanskje er lakkert fra før og det kan gi dårlig heft.
HSt
   #7
 31 962     Lillestrøm kommune     0
Ikke sikkert det går bra kun med vask på
denne måten