#21
 3 231     Vestfold     0
Polakkene tar vel igjen. Nordmenn er vel så vant med at uansett hva en polakk skal gjøre så er det billig. Men nå er det så mye fokus på sosialdumping osv, at forskjellene blir mindre. Så har vi vel disse som har tatt nordmenns naivitet til prisseting på polske håndverkere, og krever nå priser langt over norske håndverkere. De betaler gledelig fordi dem tror det er billigere enn de norske.

   #22
 350     Norge     2
Det er jo rett og slett bare at de prøver å lure deg. Trenger ikke være polsk for å prøve seg på dette, nordmenn er likedan.

Har hentet inn anbud på en god del forskjellige jobber i forbindelse med riving og bygging. Og det er ikke grenser for hvor mye samme jobb kan sprike i pris, vi snakker fra 30 000 til 130000. Og det er både nordmenn og polakker/litauere etc som har gitt priser der man må være seriøst skada for å gå med på.

Tror det er slik at noen bare gir en skyhøy pris og håper at en går på limpinnen. Får man et par sånne 500 kr kvm jobber på en sommer så kan man jo leve livets glade dager i Polen fra september til mai, og så lure en normann eller to til neste sommer igjen.