11 328    16    0  

Mørk farge (beis) på huset?

 299     0
Takk, da blei det beis på oss. Norsk sådan.  :D
Legger ved et bilde hvor jeg har tegnet ca. fargen vi får på huset. Det skulle egentlig vært hvitt, men pga naboen blir det ikke det. (Svigermor har migrene stakar og veranda mot våres hus og har bedt så pent om ikke hvitt hus..) Vi har prøvd div kalkstein sandsteins farger som er helt lyse, men ble liksom ikke helt fornøyd. Synes dette kledde huset godt og så blir det litt andeledes.

Noen synspunkter?

   #1
 1 943     0
Oi, oi, eg syns det var skikkelig flott!! Nydelig, og det blir perfekt til dykkar hus trur eg! Modig valg også Smile
   #2
 22 352     Akershus     0
Jeg synes fargen passer fint til huset. Alle hus trenger ikke være hvite.
   #3
 30     Nesbyen     0

Killaq:

Du har ikke malt huset enda...eller?

Fargen ser så "merkelig" ut på min maskin. Ser ingen struktur på veggen...
Mulig jeg er sløv og ikke forstår, men er dette et stykke Photoshop arbeide som du legger ut for å teste om fargen er ok?

Jeg digger fargen!!  Ble helt satt ut jeg  ;)
Vi har snakket om "lys farge på huset" i flere år nå - så kommer du med et NYDELIG mørkt hus. Dette har vi rett og slett ikek tenkt på!

Hm..nå må vi frem med Photoshop igjen vi også  ;D


 
Signatur
   #4
 229     0
Hei
Jeg reagerte akkurat på samme måte som tinkerbell.
Ser nesten ut som et photoshop arb.
Når det er sagt så er jeg helt enig i at denne fargen var meget pen.
Mvh Huffdyrt
   #5
 520     0
Dette så veldig bra ut. Har sett en del eldre villaer i Bærumsområdet med omentrentelig samme fargevalg. Det ser bra ut, og man har en farge som "holder" seg i alle år, en klassisk farge som står seg ifht motesvigninger.

Men det er klart, panel på solvegger er noe mer utsatt, men ville ikke latt det styre fargevalget.
   #6
 1 943     0
killaq skriv jo at ho har "tegna" fargen, på bildet vil eg tru ;)

Nydelig! Vi hadde eit gammalt hus som nabo der eg voks opp som var svart. Nå har dei nye eigarene ødelagt det med å male det kvitt og montere på ein gedigen balkong  >Sad

Dette er hus med "attitude"!!
   #7
 745     Sponvika     0
Flott kulør Smile,men dersom jeg skal være litt pirkete så ville jeg "tonet" ned den hvite til nærmere en mellomting av hvit/brun fordi hvit må du vaske ofte og det er høyt opp dit :'( så da blir det pes og det er jo ikke meningen !

  (trådstarter)
   #8
 299     0
Tusen takk for feedback! Jeg var så nervøs når vi skulle begynne å male at jeg fikk mageknip.. Heldigvis har det blitt superfint. Fargen er Beito (hadde tenkt å male med fargen Bever, noe poden synes er utrolig morsomt. "Vi har bever på veggen hihi") og den lar treverket synes så vidt igjennom. Vi lurer på å male med vedlikeholdsbeis på 2. strøket. Noen som kan noe om slikt. Da blir visst ikke fargen mørkere, men får en litt mer blank overflate. Jeg ønsket meg jo hvitt hus, men kunne ikke ha det (har postet om dette før..) og tenkte lenge på andre lyse farger. Ble aldri fornøyd med de fargene, de var jo ikke hvitt... Prøvde derfor å være modig og velge noe helt annet. Puh, det blir fint..

Det er et photoshoppet bilde ja. Ble gjort i en fei (ikke så bra..), da vi skulle ut og kjøpe maling og butikken holdt på å stenge. Foreløbig ser ikke huset så bra ut, men jeg har tro på at det blir fint når vi får malt karmer hvite etc.. Skal legge ut noen bilder når vi har kommet litt lengre. Hjalp å photoshoppe for å se omtrent hvordan det blir...

Det er visst mange som vil ha brune hus for tiden. Hm, naboer på begge sider har også lyst til å male huset brunt. Håper det blir med praten.. Vil jo helt være den eneste med denne fargen i nabolaget. Gleder meg til å se hvordan det blir..  Grin
   #9
 468     0
Veldig fint brunt hus! Jeg ville nok vurdert en annen farge enn hvit på pynt og vinduer og slikt, men det er jo smak og behag.
   #10
 997     0
det blir varmt til den veggen som står i sola... Panelbordene vil tørk ut fortere, og fargen mattes fortere med en mørk farge.
Signatur