380    8    0  

Noen som vet hvilken takstein dette er: skandia x

 81     0
Har noen takstein som har sprukket. Taket er fra 99. Bakpå taksteinen står det Skandia X. Jeg har ikke klart å finne noe fornuftig på nettet angående denne typen. Noen som vet nøyaktig hva den heter, eventuelt kjenner til alternativer man kan bruke?

Noen som vet hvilken takstein dette er: skandia x - image.jpg - inflames

   #1
 1 630     Trondheim     0
Forsøkt å ta kontakt med disse?
http://www.alttilbolig.no/scandiatak-as.4563179.html


Vi selger direkte til kunder som byggmestere,entrepenörfirma,eiendomsselskaper,og private villaeiere som adm. egen byggvirksomhet, dette basert på webbinformasjon, tilsendte pröver, telefon, fax, etc.
Scandiatak-Norge har Servicekontor i Moss
Larkollveien 35
1570 Dilling (Moss)
tlf:69264162
Be om pröver på våre glaserte takstein
Send en mail till oss!info@scandiatak.com
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 81     0
Fant ut av det, er benders Benderit. Bare synd det er så dyrt å bestille lavt antall steiner. Så hvis noen har noe liggende skrik ut Smile
HSt
   #3
 23 184     Lillestrøm kommune     0
Jeg var på besøk hos en som hadde Benders, jeg kommenterte at de hadde mye takstein igjen, svaret var at en pall med reserve var omtrent passe, de hadde hatt noen vintre med masse knuste stein.

Men det kan jo hende at noe er gjort feil hos han som gjør at steinen knekker
  (trådstarter)
   #4
 81     0
Såpass ja. Kanskje jeg bør bestille en pall. For å være helt sikker, det er betongstein jeg har og ikke tegl?
HSt
   #5
 23 184     Lillestrøm kommune     0
Jeg var usikker når jeg så bildet, tror det er tegl.  Nå får jeg ikke lure deg til å kjøpe for mye... De kan f.eks ha lagt for stor lekteavstand e.l. hos den jeg besøkte.
  (trådstarter)
   #6
 81     0
Merkelig, for når jeg var innom maxbo kom frem til at benders exklusiv benderit var riktig type, og ut i fra bilder og sammenligning i butikk passer disse steinene overens. Men benderit lages jo bare i betong. Hvordan ser jeg egentlig forskjell på betong og tegl?
HSt
   #7
 23 184     Lillestrøm kommune     0
Tegl er jo gjennomfarget er betongstein det ? På betongstein jeg var med å legge så en kornene i betongen, det gjør en ikke på tegl.