15 397    5    1  

Pris på sink takrenne kontra stål/sorte

 12     0
hei driver å bygger, lurte på om det er stor prisforskjell på takrenner som har sink/alu utseende kontra vanlige sorte ståltakrenner.
kuult med alu takrenner :)
noen som vet?

   #2
 839     0
Men hvis sammeligningen er mellom sorte STÅL-renner eller ubehandlet aluminium, tror jeg aluminium er ca 25% dyrere. Men da slipper du å bekymre deg for rennene. Bare husk å bruke syrefaste skruer når du skrur fast rennekrokene. Ellers vil skruene ruste.

Kan anbefale Grøvik takrenner.
   #3
 3     0
Hei.
Alu er ikke nodvendigvis dyrere enn stål, spørs nok litt hvor du spør. Zink blir en god del dyrere og bør i mine øyne monteres av en blikkenslager da de fortjener bedre enn silikonskjøter som lekker etc.
Dersom du velger alu. renner så pass på at du tar nok høyde for ekspansjon mot vindskiene.
   #4
 26     0
Når det gjelder pris bør du høre med din lokale blikkenslager, da priser varierer.

Jeg selv har montert zink renner på huset og er fornøyd med det. Flere fordeler med zink, zink er naturlig og innerholder ikke noe kreftfremkallende pvc stoffer.Zink falmer ikke fargen som mange stålrenner gjør. Og  zink renner har en levetid opp mot 70 år.Signatur
   #5
 1 211     Norge     1
Grøvik Verk leverer takrenner i aluminium i ubehandlet aluminium samt lakkert i silver!! Tror den er meget gunstig i pris totalt sett, samt at den er enkel å montere selv!!

Den vil ALDRI ruste, bare pass på å gjøre de reine ettter at du har sett de opp, ikkje la sagmask av trykkimp.virke ligge igjen oppi så holder de evig!

Signatur