3 579    2    0  

Prisoverslag på bytte av tak. Noen med peiling?

 715     Bergen     0
Skal på visning i en enebolig i neste uke.
Huset er bygget rundt 1950 og standarden er veldig varierende. Mye nytt innvendig minus bad og kjøkken. Dette har jeg dog muligheten til å ordne greit på egenhånd.
Men i taksten står det også at taket bør byttes.
Hva kan jeg da se for meg av arbeid? Er dette en grei jobb, eller er det en typisk sak der ting baller på seg noe voldsomt etter at eksisterende takstein blir fjernet?

Noen som kan anslå en pris for bytte av tak på et vinkelhus med grunnflate på ca 130 kvm? Det er ikke loft på huset, så takvinkelen er ganske slapp.

Tips? Noe jeg bør sjekke ekstra godt på visningen?

   #1
 745     Sponvika     0
Jeg brukte Follo tak og vedlikehold, suverene folk. Huset har 100 m2 tak, ny papp, sløyfer (tr. imp ) og lekter. Garasje 6x6 21 gr. vinkel, kun erstatte gammel sten. Kun 1 container til stein, trevirket kastet jeg. Mesteparten av vindskier var ok, men blikk og alt nytt m. takrenner nedløp, luftehatt og beslått pipe. 6,5 dager på 2,5 menn Pris 130` m. mva.

64913848...Truls
   #2
 291     0
Du bør nok strippe taket ned til takbordene, dvs. du må legge ny papp, sløyfer, lekter og takstein. Takrenner, vindskier og toppbord har sikker gjort jobben sin og bør byttes sammtidig. Blikkenslagerarbeid rundt piper, gjennomføringer, vinkelrenne og skottrenne må påberegnes. I tillegg skal du kanskje ha snøfangere, stigtrinn og fuglelist.

Jobben er forsåvidt grei den, men den tar sin tid om du skal gjøre det alene og du har jobb ved siden av (fint sommerprosjekt).

Prisen avhenger helt av hva slags materialer du velger