346    7    0  

Skjoldete etter sparkling og maling

 10     0
Hei,

Vi har gjort en større renovering på huset vårt og i den sammenheng så ble det blant annet montert nye gipsplater (med faset kant). Disse har nå blitt sparklet, montert fiberduk og malet. Jeg synes plateskjøten ble skjoldete når maleren var ferdig og spurte om han kunne prøve å gjøre det penere. Da sparklet han større del av veggen (nesten helsparklet). Når ettermiddagssolen kom inn i går (vanskelig lys) så ser veggen slik ut som vist på bildene nedenfor. Spørsmålet mitt er om dette er en standard som er slik som man kan forvente eller om det burde vært bedre. Hva tenker dere basert på bildene? Det er som sagt et vanskelig lys, men skal det være så skjoldete?

Setter pris på innspill.Skjoldete etter sparkling og maling - IMG_0132.jpg - gatzschmSkjoldete etter sparkling og maling - IMG_0129.jpg - gatzschmSkjoldete etter sparkling og maling - IMG_0124.jpg - gatzschm

HSt
   #1
 31 962     Lillestrøm kommune     0
Kan være glans forskjell pga glattere underlag i slipt område
   #2
 364     0
Nesten umulig å unngå med slepelys. Dog syns jeg ikke arbeidet rundt det vinduet var betryggende, her ser man hjørneprofilen.

TSt
   #3
 12 102     0
Hvis en sparkler over fiberduk blir vel vitsen med denne borte. Hvis en hadde sparklet ordentig og så lagt duk måtte vel resultatet blitt bedre enn dette ? Merke under venstre enhet på første bildet er rart men lyset en får på denne veggen er jo avslørende.
   #4
 47     0
Mistenker at skjoldene kommer fra malingen, ikke sparklingen. Slet selv med skjolder på gips ved sidelys. Forandret seg ved hvert strøk. Måtte være pinlig nøyaktig ved påføring med rulle, og endte opp med 4-5 strøk på en vegg for å få et greit resultat.
   #5
 1 687     Norge     0
Jeg hadde ikke akseptert en slik finish av en maler. Dårlig grunnarbeid, skjoldene er ujevnheter. Spesielt øverste bilde.
  (trådstarter)
   #6
 10     0
Takk for svar alle sammen. Veggen på det øverste bildet ser ikke ut i det lyset der. Jeg er som sagt litt usikker på hva en kan forvente. Jeg mistenker litt at maleren ikke får til bedre arbeid enn dette siden han har prøvd å fikse opp, men da ble det slik som dette. Han er en veldig hyggelig og service-innstilt kar, men jeg tror det altså går på faglig kompetanse som er litt mangelfull.

Hva hadde dere gjort i en slik sammenheng? Kranglet på betalingen av det som er såpass mangelfullt? Vi ønsker jo å få fikset denne veggen, men jeg tror ikke det hjelper at han kommer en gang til og gjør et nytt forsøk dessverre.
   #7
 1 687     Norge     0
Dere skal jo leve med dette, så da må dere enten godta resultatet eller få leid inn en proff. For dette hadde jeg som amatør klart bedre, bare brukt lengre tid.
Send ham bilder av veggen med kommentarer.

Alltid kjedelig å måtte klage.