73    4    0  

Takfotbeslag

Odd
 101     0
Jeg får lagt nytt tak om dagen. Byggmesteren har lagt takfotbeslagene slik at de ikke ender på linje ned mot takrenna, men har flere cm forskjell (se bilder).

Jeg synes dette er veldig stygt. Jeg tror ikke det har noen funksjonell betydning. Finnes det retningslinjer eller monteringsanvisninger som tilsier at dette ikke er greitt? Jeg har søkt litt på nettet, men ikke funnet noe. Imidlertid gremmes jeg over utseendet. Det er ikke dette man forventer når jeg investerer i nytt tak.

Er jeg for pirkete? Ville dere akseptert dette?Takfotbeslag - thumbnail_IMG_7872 (1).jpg - OddTakfotbeslag - thumbnail_IMG_7873 (1).jpg - Odd
Takfotbeslag - thumbnail_IMG_7872 (1).jpg - Odd

HSt
   #1
 26 549     Lillestrøm kommune     0
Du har fall på takrenne, er det ikke det du ser ?
Odd
  (trådstarter)
   #2
 101     0
Fallet i renna tror jeg er helt fint. Problemet er altså blekket som fører vannet ned i renna. Som du ser er det stor høydeforskjell på dette.
   #3
 2 373     0
Vises det fra noe sted uten å klatre opp i stige? Om ikke, så ville jeg ikke brydd meg...

Det kan jo være pga fall at det er lagt lenger ned lenger bort, men det hadde vært mulig å få til uten synlige trinn i skjøtene (da må det knekkes litt på skrå der det er bøyd/knekt, men det er tydeligvis gjort på stedet, ellers hadde man ikke fått til varierende lengde på den loddrette delen...)

Odd
  (trådstarter)
   #4
 101     0
Vises fra fremtidig uteplass oppe i bakken bak huset.

Byggmesteren sin det er pga fall ,men jeg tenker også at det burde være mulig å knekke disse litt på skrå slik atdet ikke ble synlige trinn. Jeg forstår det som om det er knekt på stedt, ja.