114    3    0  

Takpapp

 50     0
Hei!

Noen som vet om store forskjeller på Isola Selvbygger, Isola Baros og Icopal TopSafe? Store prisforskjeller, men ikke store forskjeller i beskrivelser. 

HSt
   #1
 31 982     Lillestrøm kommune     0
Mener det så ut som Baros var et billig produkt når jeg så på
det men husker ikke hva forskjellen var, kan det ha vært tykkelse ?

Det er fort 20år forskjell i levetid på høykvalitetsprodukter på tak og billig variantene så jeg skal ikke bruke billig varianten
   #2
 120     Kristiansund     0
Jeg har ikke kontroll på disse forskjellige produktene, men da jeg skulle bygge vedbu - så vurderte jeg Isola selvbygger. Dette synes jeg var så kostbart, at jeg tok kontakt med et lokalt taktekker-firma. De la et tak (Isola asfaltpapp), for samme prisen som materialene til Isola selvbygger... Ca 60 m2 tak. De ga 20 års garanti på taket.
Signatur
TSt
   #3
 12 103     0
Det kan nok være tilfelle. Selvbygger har selvklebende skjøter etc så produktet er unødvendig dyrt hvis en har en proff til å legge dette. Her høres det ut som om det er en liten jobb som den proffe kunne gjøre på vei hjem en dag. Men så kan det hende at levetiden på denne ogå er bedre enn det produktet som er benyttet her.

Jeg kjøpte hus med utslitt shingel tak. Dette viste jeg jo så var tatt hensyn til. Nabo som har hus fra samme årgang har enda ikke ordnet noe med sin garasje, produkt av høyrer kvalitet holder fortsatt nå 20 år etter jeg byttet.