262    4    0  

bytte inntakskabel/skap

 997     0
noen som vet hvor mye sånn ca man må ut med for og bytte inntakskabel,inntaksskap,og sikringen som sitter ved kabelinntaket.
ca 20m luftstrekk


HSt
   #1
 31 962     Lillestrøm kommune     0
Bytte til jordkabel samtidig ?

Inntakskap kostet ca 14k for et par år siden
HSt
   #3
 31 962     Lillestrøm kommune     0
Jeg ville sterkt vurdert å fått den i bakken hvis det var jeg som skulle legge om. Nå er jeg heldig at alle steder jeg er involvert har vi jordkabel. Barndomshjemmet hadde jordkabel fra stolpe og inn i starten.
  (trådstarter)
   #4
 997     0
hadde elektrikker på befaring i går,kabel fra stolpen til hus var faktisk 3fas,så trenger kun og koble til 3. fasen,men ettersom inntaksskapet står ca 5m unna der inntakskabel sitter i husveggen,så må inntaksskapet flyttes opp på veggen i mønet,da skapet måtte stå i nerheten der kabelen festes i veggen fra luftstrekket(nytt skap),og den kabelen som sitter fra luftstrekket til inntaksskapet,og videre til sikringskapet var også 3faset,men den var jo selvfølgelig ikke lov til og skjøte,så da måtte den skiftes,ca 12-15m,og ssikringskapet skal skiftes til nytt,så det er plass til flere kurser,kun overspenningsvernet skal byttes,resten i skapet beholdes,bortsett fra måleren da.

pris 24500kr til elektrikker,så skal eidsiva ha litt for og koble til den 3. fasen,tror det er rundt 4500kr