#11
 5,432     Akershus     3
Gjennom et langt liv med oppussing og i yrkesaktivitet, vet jeg at det å tenke seg et tidsbilde, spesielt som amatør, er noe helt annet enn å gjennomføre på samme tiden. Når man ser den løsningen som er valgt, er man uansett ferdig med planleggingen av et arbeide. Planlegging er faktisk et nødvendig onde, selv om utfallet her kan virke ganske opplagt.

Man skal gjerne inn i huset for å ta sikringen, forvisse seg om at det er riktig kurs man har koblet ut og inn i huset igjen for å koble inn igjen. Man har kanskje også diskutert med kunden hva som skal gjøres. Alt tar tid. Selv en kort reisevei tar tid, plukking av materialer, rapportskriving, m.m.

Ting tar tid, selv om 2,5 timer virker i overkant. Ditt estimat på 1/2 times arbeid viser med tydelighet at du ikke er helt klar over hva dette vil si.

jaf
   #12
 6,316     tromsø     0
Synes pris virker grei. Kjøring fra og til. Planlegging osv.
Litt som å skifte glass i et knust vindu litt høyt i en fasade. Det tar gjerne 30 minutter. Men så skal en kjøre til arbeidsted. Sette opp stillas. Ta av glass lister. Skifte glass. (Hente glass hos glassmester). Levere tilbake stillas. Levere det eldre glasset til avfallsstasjon. Till slutt har hele dagen gått med.
Siste redigering: Thursday, September 30, 2021 6:37:41 PM av jaf
   #13
 1,104     Trøndelag     0
Elektrikerfirma ble hyret inn, og han løste oppgaven ved å etablere en stikkontakt i nærheten av portmotoren. Vi så for oss helt fastkoblet, men denne løsningen han her valgte er kanskje både innenfor og normal?

Svaret på dette er ja. Portmotorer (til privatmarkedet i alle fall) er laget for tilkobling via stikkontakt.
HSt
   #14
 36,650     Lillestrøm kommune     0
Ja har en som sagt verdens treigeste elektriker så er dette kanskje normalt men jeg har hatt 2 besøk på en hytte med helt grei faktura begge ganger men da har jeg også fått valuta for pengene. Tør ikke skrive hvor mange punkt han koblet sist men det var mange.

Det ksn umulig være ap mye planlegging i å forlenge en kurs med 3m i en garasje