207    6    4  

Koble stikkontakt

 4     0
Prøver å koble til en stikkontakt midt i ledningsforløp. Blir dette riktig? 
Koble stikkontakt - IMG_20200922_204858.jpg - abdabs

   #1
 20 068     Akershus     1
Du ser at det er to streker fra N. Mao du kan fritt velge om du vil legge to ledere sammen slik du har gjort, eller bruke to skruer. Du kan også la lederne krysse hverandre før de går inn i hvert sitt hul, da blir det litt enklere å jobbe med.

For ordens skyld, dette er egentlig jobb for elektrikker.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 4     0
Jo det kan jeg gjøre. Ellers er det riktig å koble ut faseledningene(L) de brune /svarte ledningene?
   #3
 20 068     Akershus     1
«Koble ut ? Svar og brun må kobles til skruene merket L.
Signatur
HSt
   #4
 26 545     Lillestrøm kommune     2
Han skriver koble til så bilde viser I all tydelighet hvorfor dette er elektrikerjobb selv om det for de som kan det kanskje egentlig ikke er så vanskelig

   #5
 53     Skien     0
Som skrevet over så er det tydelig at bildet viser at man kanskje burde ta kontakt med elektriker.
Trådstarter har koblet nøytralleder på den ene siden i kontakten, jording på hver sin side og faseleder henger ut med wago-klemmer. I tillegg vil jeg påstå at den ene jordingskabelen er for lang. Dessuten vil du få vanskeligheter med å få hullet til stikkontakten pent med mindre du har riktig verktøy.

I det minste ville jeg koblet alt som har med ledningen som kommer fra venstre på den venstre side, og den ledningen som kommer fra høyre ville jeg koblet på høyre side. Husk at ytterisolasjonen skal være hel også på utsiden av dekselet, slik bildet ser ut for meg virker den litt for kort til å rekke helt under. Uansett må den kortes inn.
   #6
 20 068     Akershus     0
Jeg oppfattet dette som et «illustrasjonsfoto av prinsipp, ikke ferdig produkt. Da er det naturlig å starte med å skru fast kontakten.
Signatur