91    1    0  

Noken som har erfaringer med Elko sine Keystone kontakter for nettverkskabler

 28     0
Hei

Skal til å bygge nytt hus. Vil bruke Elko sine stikkontakter, men hater dei vanlige RJ45 kontaktane deira (med printplater). Ser dei lager nokre konnektorer sjølv og ein tilhøyrande ramme med 3 uttak (skjønner ikkje korfor dei ikkje har ein med 4 uttak eller meir for plus rammene), men sjølve konnektorene ser veldig flimsete ut. Er det noken som har erfaring med desse? Finst det eventuelt tredjepartsplater og konnektorer som passer fint sammen med Elko sine rammer?

Link til konnektorer:
https://www.elektroimportoren.no/keystone-kontakter-kat-6-utp/6919446/Product.html?Event=frequentlyboughttogether

Link til plate for modulærkontakt:
https://www.elektroimportoren.no/rs16-mod-innfelt-3xkeystone-tom/6941281/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=CjwKCAjw6eWnBhAKEiwADpnw9hnkCHcnszfD414-ttKbLsSMUolMtEYXm5Vp4qwVYyPUPopTQN3nURoCVMEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Eksempel på Elko pynteramme:
https://www.elektroimportoren.no/ramme-4-hull-plus-dblstikk-ph-elko/1427519/Product.html

TSt
   #1
 14 038     0
Jeg har helt motsatt erfaring. Det finnes ikke noe bedre enn Elko kontakter. LSA verktøy var tidligere veldig dyrt men fås nå til helt OK pris. Da er det aldri noe problemer med tilkobling e.l. På koblinger TS linker til så kan en oppleve at plasten på kabel ikke blir kuttet når en presser igjen. Så jeg ønsker ofte å stå for materiell så jeg kan benytte Elko selv om de er litt dyrere enn flere. Men flere av Elko "kopier" er bare skrap.