Imidlertid, er det noen grunn for ikke å kjøre disse på DC? Det ville ev lette muligheten for å sette inn en kondensator/motstandskombinasjon og få ned holdestrømmen/holdeeffekten.
Flere her har nevnt avstand mellom releer/automater. Det står ikke noen advarsel om dette i katalogen til Hager. Videre burde releet i så fall ha hatt avstandsstykker innstøpt i plasten. Best sikkerhet får en "når det ikke er mulig å gjøre feil".
Kan nok stemme det, i alle fall ved last opp mot merkestrøm. Det var derfor jeg også tok med baksiden med typisk "transistorkjøleflate". Der de i sin tid var brukt, så sto de direkte på skinna og brukte vel denne som en liten kjølefinne. Sto tett i tett og kjørte ovnene på kontorene. Begrenset avdekning: vanvaresikker, ikke "pirkesikker". Oppsatt i tavlerom.
Mulig behov for kjøing var årsaken til at jeg postet her i håp om at noen hadde noen tips. Trolig skal det ikke så rare ribba til for å holde seg under 50 grader.
Nei, jeg gjør ikke det.
Imidlertid, er det noen grunn for ikke å kjøre disse på DC? Det ville ev lette muligheten for å sette inn en kondensator/motstandskombinasjon og få ned holdestrømmen/holdeeffekten.
Flere her har nevnt avstand mellom releer/automater. Det står ikke noen advarsel om dette i katalogen til Hager. Videre burde releet i så fall ha hatt avstandsstykker innstøpt i plasten. Best sikkerhet får en "når det ikke er mulig å gjøre feil".
Det kommer nok av at det var kompakt kjerne i disse DC-releene. Motsatt burde være OK. Jeg er redd brannalarmen kommer på her også. >
Skal ikke disse monteres på egnede kjøleribber?
Mener å ha byttet en del av disse i mitt tidligere liv som arbeider. Husker vi brukte noe slags kontaktpasta mellom releèt og kjøleribbene.
Kan nok stemme det, i alle fall ved last opp mot merkestrøm. Det var derfor jeg også tok med baksiden med typisk "transistorkjøleflate". Der de i sin tid var brukt, så sto de direkte på skinna og brukte vel denne som en liten kjølefinne. Sto tett i tett og kjørte ovnene på kontorene. Begrenset avdekning: vanvaresikker, ikke "pirkesikker". Oppsatt i tavlerom.
Mulig behov for kjøing var årsaken til at jeg postet her i håp om at noen hadde noen tips. Trolig skal det ikke så rare ribba til for å holde seg under 50 grader.