87    4    0  

Vern løser ut, defekt?

 138     Hadeland     0
Ute i annekset mitt har jeg en underfordeling med to kurser, en for stikk og en for varme/lys. 

Kurs #1 her for stikk løser av og til ut, upraktisk..

På denne kursen er igrunn det eneste som er tilkoblet noen av serverne mine, samt UPS.

Lasten er jo under 1kW, den er konstant, så den burde ikke løse ut pga overlast. Derfor har jeg tenkt på om det er jordfeil som trigges, noe som skal vises ved at den tredje trekanten skal bli blå. Det har jeg lagt merke til at den ikke blir.
Men når jeg så enda litt nøyere på denne, så ser jeg at trekanten er grå hele tiden, mens kurs #2 er hvit som normalt, men blir blå når jeg trykker på Test-knappen.
Kurs #1 er grå hele tiden, selv når jeg trykker på test-knappen.

Er vernet defekt? Eller er det noe annet som skaper dette. Hva betyr grå?

Vern løser ut, defekt? - 127595534_186553973090698_8700223041750748994_n.jpg - mstrandbo

TSt
   #1
 8 370     0
Vet ikke helt men det pleier jo å være et flagg som viser om det er sikringen eller vernet som har løst ut. Det er ikke noe feil med plasten slik at vindu ikke har blitt åpent ? Det er ikke samme type sikring betegnelsen nede mangler -A så kanskje ikke denne har visning ?

Du skriver at det er UPS på stedet. Da vil jeg si at du ikke har konstant last. Noen tester ved å koble ut strømmen for så å legge den tilbake. Ser det er B karakteristikk. (B16) de tåler ikke mye start strøm. Hvis UPS tester slik så får en start strøm problematikken hver gang den "starter" igjen. Etter strømbrudd så hadde jeg med tidligere UPS på et datarom alltid utfall av sikring men kunne legge de inn igjen manuelt.

Om du kan bytte til C16 må elektriker avgjøre. Lengde / tverrsnitt og hvor stivt inntaket er vil være med på å bestemme dette.
  (trådstarter)
   #2
 138     Hadeland     0
Ja, du har rett i at den mangler -A så kan ikke si sikkert hvordan den skal oppføre seg. Blir ikke imponert over dokumentasjonen jeg finner hos Eaton.

UPSene kan jo som du sier teste på den måten, det vil uansett ikke gi noen overbelastning, men du tenker på om startstrømmen kan være problemet, når testen er ferdig?
PCI
   #3
 5     Nittedal     0
Har opplevd det samme med mine to ups'er. Kombiautomat på 16a C-vern går når ups prøver å legge seg inn etter strømutfall. Siste gang det skjedde var for to dager siden. Var så ille at vernet nektet å ligge inne. Fant ut at det var deffekt batteri i ups. Byttet batteri og alt i orden.
  (trådstarter)
   #4
 138     Hadeland     0
Det er et godt tips, men for min del skjer utfall av sikring helt vilkårlig, ikke etter ett strømbrudd. Og ifølge helsesjekken til UPSene så er alt topp. Holder utstyret gående en times tid som forventa etter at sikringa tripper Tongue