69    2    0  

Elementplugg til Høiax el-kassett

 34     0
Hei, skal montere en Høiax Heatex El-kassett. Kjøpte "komplett sett" med tilsynelatende alle deler. Men siden det kun er ett varmeelement så på den andre 2" muffen plugges, og den pluggen følger ikke med, står heller ikke på listen over hva som skal følge med. Ser Høiax har et delenummer på denne: Elementplugg 2” 71327007 Men får ingen treff når jeg søker etter denne. Er det noen som vet om denne egentlig skulle ha fulgt med? Kan jeg eventuelt bruke en 2in isiflow plugg sammen med en o-ring? 

  (trådstarter)
   #1
 34     0
Fått bekreftet at denne pluggen ikke følger med, og at varenummerene jeg skal ha er: 713270075 for plugg og 711270037 for pakkning. Så får man se om noen selger dem... Ser ut som vvskupp har hatt det, men går ikke å legge de i handlevognen...
  (trådstarter)
   #2
 34     0
Fikk bestillt pluggen til sist, fra samme forhandler som jeg fikk elkassetten i fra. Men det var ikke noe de hadde i sortimentet og de måtte kontakte Høiax direkte for å bestille den.
Så hvis noen planlegger å bestille Høiax elkassetten så husk å be om pluggen i samme bestilling hvis du ikke skal kjøre med to elementer.
Gleder meg til å få montert det ferdig å få på varmen i gulvet.